DeLuXe CT 61 GAM'u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prea tarziu...aflat si chiar vazut deja..ai venit prea tarziu cu raspunsu :P
    sigpic

Comment

• azi m-am facut si cu fete de usi si consola de ph2
      sigpicMy ride

Comment

• sa le stapanesti sanatos de abia astept sa le vad, sa le montam pe masina si sa le tragem in poze
        sigpic

Comment

• dar de ceasuri nu vrei sa te faci ?
          Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Nu-ti pune bara de ph2, cand o sa inchizi portbagaju o sa-ti bata in totdeauna in bara pe colturi langa stopuri, bara asta ii iesita mai in afara, stiu cativa prieteni care au si acum le pare rau ca si-au pus bara, o inceput sa se exfolieze vopseaua pe la colturi... bafta
            Last edited by Tudor_cj; 27 May 2010, 10:35.
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi
            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Salut.
              Ai dreptate,bate putin capota in colturile bari,dar nu asa incit sa fie de speriat
              eu o am de aproape 7luni si intradevar sa luat putin vopseaua de pe capota,dar nu ma deranjeaza.
              Alex,daca vrei sa nu ti se ia vopseaua de pe capota(de la portbagaj),pileste bara acolo unde bate direct pe capota(la mine sa mai tocit din bara,nu am pilit nimic)
              Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

• multumesc domnii pentru sfaturi si compatimiri, nu e asa rau cum am zis, e doar julita si putin indoita, se face, eram foarte nervos

azi sper sa am fete de usi de ph2 consola si tunel cu spatiu pt butoanele de incalzire

succesuri
                sigpicMy ride

Comment

• ai grija ca te acuza lumea de plagiat (succesuri) ))

Comment

• frumoasa masina foarte ingrijita

Comment

• prelungirea aia trebuia sa fie a mea...neserios baiatu ala :-j ... in schimb cu fetele de usi de ph2 is foarte bune mai ales la raicerii astia de 1.4 si h&r

Comment

• chiar ma ingrijorasem , ce-i cu loganu de nu postase. dar uite ca a revenit totu la normal...

sigpic

Comment

• sa sti, ca veni vorba, ,mi-a dat mie consola, ca l-am strans cu usa, si ca i-am facut vanzare buna

nu prea a fost dupa el, si e baiat serios il recomand pe aceasta cale
                          sigpicMy ride

Comment

• parca ar fi singura consola dao in pisici ...tu sa ai grija de masinuta ..

Fetele de usi de la duster .. cele de pe spate..nu se potrivesc cumva si la logan ?

Comment

• sunt cam sarace fetele de usi, dar macar au o forma de ceva ... nu ca astea .. paca is fete de tractor

de abia gasim de ph2 si sandero, si tu vrei de duster? good luck
                              sigpicMy ride

Comment

• in viitor ma ) ...astea sh se gasesc mai greu ... ca na...daca apar unele le dezmembrari in 2 sec au disparut

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google