si acum poze cu noutatile... am uitat sa fac poze si la consola. scuzati calitatea pozelor dar sunt facute pe intuneric cu un telefon.si app de consola, a iesit foarte bine la imbinarea cu bordul. am masurat cu alex si am taiat de 3 ori dar vine parfum sa le stapanesti sanatos domnu alex
DeLuXe CT 61 GAM'u
Collapse
X
-
mi-a cam mancat ficatii consola aia, era sa-mi tai si putza dar a iesit bineAttached FilessigpicMy ride
Comment
-
Salut, luminile alea de la numere se vad colorate nu-i sanatos la talon cand intalnesti cap de creta, sugerez sa treci la alb rece, eu asa am de mult timp si nu am avut probleme. Sau poate fi chiar motiv de-o vizita la rar daca stau sa ma gandesc bine ce le poate pielea astora. Fetele de usi sunt pe gustul meu, plain black, fara brizbrizuri sa iti ia ochiu, bine ca este clanta interioara vopsita ca la mine o cam cauta lumea ).
LE: toata lumea gata pe luminile alea )Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
-
gamu e praf, dupa cum o sa vedeti si la tv, transguardu nu are ce face decat sa traga cu pistoalele ziua in amiaza mare cand lumea isi plimba copii dupa tigani si sa arunce cu batele dupa ei
daune ... bara fata zgariata, far spart, oglinda rupta, usa dreapta fata indoita, luneta ciobita, plafon indoit, aripa dreapta spate indoita, usa dreapta spate indoita
sa ne traiasca poporu roman, pisoalele, batele si rromi educatisigpicMy ride
Comment
-
s-a rezolvat ... casco + rca = full vopsit + tiganit = lighean nenorocit )
poze ... e jegoasa si nepolishata dar e pe drumul cel bun
am pus si toba finala de la borla (daciashop)
s-a vopsit toata inlcusiv oglinzi si praguri, s-au eliminat bandourile, s-a relocat carligul de remorcare si s-a facut bara spate clean, portbaga clean, s-au schimbat oglinzile si un far, s-a dublat izolatia in usi :-? si cam atatsigpicMy ride
Comment
Comment