DeLuXe CT 61 GAM'u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by DeLuXe View Post
    Noi poze pe zi ... si cu tapiserie/huse dupa cum cerea razvan ... si cu stickerele tot de la el ... merci pe aceasta cale aa .. si era sa uit ... mult ravnitele apratori nu cred ca ati mai vazut asa ceva ... (plastic flexibil moale de calitate extra+ vin perfect)
    ie ok, dar sa nu vii in moldova, ramii fara pleape si leduri exterioare daca dai de un politai.................................eu sunt patit, mai dureaza si vin si eu cu poze la a mea.

Comment

• nu au cum sa scape, abraziv 3m 200 ml am eu .. aparat am eu ... ei m-au chemat peste o sapt sa ma duc ... daca nu o fac eu

toba e un direct flow foarte cuminte, e foarte bien realizata ... se aude exact cum trebuie ... nici prea tare ... nici prea incet ...

e un compromis ... intre sport si stock ... dupa 90 nu se mai aude app deloc ...in rest e chiar placut ... mie imi place la nebunie

ady ... ce vezi tu e poza cu masina acum 3 ani ... s-au schimbat multe ... leduri exterioare nu exista la mine pe masina ... doar la numar ... dar si acolo sunt albe deci ... pleoape? :|
      Last edited by DeLuXe; 14 August 2010, 21:54.
      sigpicMy ride

Comment

• frumos frumos vreau si eu finisaj calumea la usi )
        drive with speed than you die fast

Comment

• daca te-ai grabit ... ce sa-ti fac
          sigpicMy ride

Comment

• dap asa e dar se refeac nu e problema daca stii pe cineva doar ptr finisaj te rog lasami un pm si pentru montaj arcuri si leduri daca se poate ms
            oricum ti-a iesit bine masina spor la treaba
            drive with speed than you die fast

Comment

• frumoasa masina domnu,o voi vedea live duminica-luni(de azi intr-o sapt)
              o sa stau in constanta pe langa auchan , la 2-3 minute de mers pe jos de el
              Its just a car ...

Comment

• care auchan domnu in ct?
                sigpicMy ride

Comment

• pfuu da cate aveti ?) asta nu stiu sa iti zic , ma mai interesez ))
                  Its just a car ...

Comment

• Frumos stresule frumos n am ce zice . De abia astept sa aud si eu toba aia de la daciashop ca si pe mine ma bate gandu. Sanatate
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• frumos...felicitari
                      sigpic

Comment

• Mai baga frate si tu niste poze facute pe lumina , acum dupa ce ai spalat-o si ai mai aranjat-o un pic.
                        , sunt cu ochii pe voi !
                        :thumbsup:

Comment

• ia domnu si pozele pe lumina si curat

azi cu ajutorul dansului am reusit sa pun a 2-a lampa la numar

ps: desi in poza bara pare alta culoare, realitatea este alta
                          Attached Files
                          sigpicMy ride

Comment

• iaute la el ma....ce clean s-a facut...te-ai gandit sa te mai cureti ? ( sa arunci toate prostiile alea de pe masina gen sigle , bandouri ? )

Comment

• eu ma minunez pe zi ce trece de posturile tale pe topicul asta si de semnatura ta ... esti tru'
                              sigpicMy ride

Comment

• pai alfel cum ai fi vrut sa ajunga la 2600 si ceva...
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google