Ce luceste scarbosenia ). Pune si tu un filmulet cu evacuarea. Of dar tot ca putza lui Azor arata dar oricum e gandita pt motor ( 48 mm )
DeLuXe CT 61 GAM'u
Collapse
X
-
eram obosit ... acuma am recitit ce prostii am debitat ..
Cic-ule de parca tu ai o toba mai faina...
Alexe daca stai sa te uiti bine la ea cand bate soarele se vad mici diferente ( adica de vopsea sau cum a umplut cu kit ) ? Nu vreau sa fiu rau ...dar stii ca si mie imi plac lucrurile facute cu seriozitate
Comment
-
multumesc;
cand masina a fost vopsita integral, am rugat baiatu sa-midea 2 straturi de lac, tocmai pentru faptul ca eu fac des polish-uri, fapt pentru care are o tenta de coaja de portocala, lucru care dispare la polish zilele astea, daca citeai mai sus, am zis ca nu e gata.
cristi, azorel ... stiu, dar decat sa pun un tips de buci sa rugineasca dupa 2 sapt ... mai bine las asasigpicMy ride
Comment
-
poze pe seara cu lampile de la numar 12 bucati piranha superflux alb
multumesc celui care a ... donat ... ce-a dea 2-a lampasigpicMy ride
Comment
-
Cel mai cochet din LC Constanta sincer .
p.s. Loganule eu n-am facut nicio comparatie cu masina mea, daca am facut te rog sa postezi. Cand sa invii si tu iar ti ai luat BAN ? Ce naiba ai mai facut ?Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
multumesc cicu, inseamna mult pt mine
ca tot nu prea aveam frane, inca un upgrade
ebc green dp21337 (punto 1.8i 16v) + etrieri ate (van in popor) + 1l lichid frana ferodosigpicMy ride
Comment
-
Comment