B--83--jhf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B--83--jhf

SALUTARE LOGANISTILOR,,, va prezint masina mea,1,5dci-85cp,,2008-fabricatie,,varianta full !!!!!!.in prezent masina are 90 000km,,fara nici o problema. am avut citeva zgarieturi minore si dupa o constatare la casco am revopsit toata masina,,schimbat bara spate ph2,,.modificari pana in prezent,,folie geamuri,,lumini la picioare si la fetele de usi trase firele de la plafoniera,,sa vedem in viitor ce mai facem,,o cotiera urgent,si xenon proiectoare. cateva poze,,revin si cu poze la luminile fete usi.
    Attached Files

se mai pot vedea si 3 modificari minore,,,colant pe bara fata,pe dci spate,pe clapetele usi.

Comment

Frumoasa masina! Succes cu modificarile! Bine ai venit!
      sigpic

Comment

salut frumoasa masina:d. Noroc cu casco asta ca si eu am revopsit masina tot pe asigurare:d. Frumos pica bara de ph2, o am si eu pe lista pentru modificari:d.

Comment

Bun venit pe forum.Buna afacere cu revopsitul,arata bine masina.Ar mai trebui niste poze si cu interiorul.
          Bafta!
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Frumoasa la exterior. Ar merge niste poze mai clare de la exterior si interior
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Frumoasa masina, multi km fara probleme !

Comment

daca pui xenon in proiectoare fa cumva sa le reglezi sa nu bata in copaci ca atunci sigur te va injura lumea, , bafta in proiectele urmatoare si sa vedem cat mai multe modificari la golaanca ta

Comment

bine ai venit .....bafta modificari...
                  p.s: frumoasa masina!!!
                  MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

bine ai venit,frumoasa masina,daca pui xenon in proiectoare nu trebuie sa reglezi nimik eu mi-am pus xenoane ni nu am reglat nimik pur si simplu am scos becul normal si lam pus xenonul si bat normal,bafta.

Comment

Salut si bine ai venit printre noi ,frumoasa masina,din 2008 ca si a mea, confirm cela spuse de cosmin83 ,tot din experienta,bafta in continuare.

Comment

va multumesc pentru primirea caldurosa !! IN LEGATURA CU XENON PROIECTOARE,,ce ma sfatuiti sa pun---suma maxima disponobila 300ron... revin sigur cu poze,, incerc cu alt tel..

Comment

Eu zic sa le lasi asa proiectoarele. Xenonul nu te ajuta cu nimic pe timp de ceata. Mai bine ii pun xenon in faruri decat in proiectoare
                          sigpic
                          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Foarte frumoasa masina.Imi place foarte mult bara de ph2.Spor la modificari!

Comment

Xenon in proiectoare pt un frigider cat mai plin.
                              Masina e frumoasa.Drumuri bune.
                              Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                              My ride

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google