B--83--jhf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Voua vi se pare roata spate mai mica decat fata,,spate 195,60,15..fata 185,65,15.??
    Attached Files

Comment

pai da e mai mica
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

195*60%=117mm
        185*65%=120mm

=> ca 195 e mai mica cu exact 6mm.

Comment

Fa schimb intre roti si gata.
          sigpic

Comment

Originally posted by rudy_grf View Post
            Fa schimb intre roti si gata.
            TU rudy_grf zici sa le pun invers,dar nu o sa arate nasol cu 195 pe fata si 185 spate.. o varianta ar mai fi sa vand anvelop fata continental care sunt aproape noi,mai pun diferenta si iau tot 195,60.,nici nu mai stiu cum e mai bine.cu 195,60 fata se schimba ceva la directie,demaraj,uzura mai rapida la articulatii,?.Yokohama ce am pus pe spate sunt incredibile,mai ales in curbe e o schimbare mult in bine.
            Last edited by nelus78; 10 May 2013, 08:45.

Comment

Punele pe fata linistit, o sa ti se schimbe un pic demarajul daca nu ma insel , in bine , si o sa ai ceva eroare pe kilometraj , dar nu foarte mare.
              sigpic

Comment

Salutare tuturor,dupa o mica vacanta in italia si 4800 km revin cu cateva poze.
                Attached Files

Comment

Frumoas avacanta,cati km ai cu ea pana acuma?si daca ai avut ceva probleme,sper ca nu,cati mai multi km fara probleme.

Comment

cosmin83,,masina are 117.000.km,nu am avut probleme,,*bascula dr,capete bara,bucsi.*merge impecabil dar in curand ne despartim urmeaza sa o pun in vanzare!!.

Comment

ce bine doarme wts in garaj !!!
                      Attached Files

Comment

putine au norocul ei ... te-ai razgandit , nu ai mai vandut-o ?

Comment

emilemy,sper ca aunu asta sa reusesc schimbarea!!,da putine masini au norocu in 6 ani de viata sa doarma maxim 50 de nopti afara,,poate la vanzare cineva apreciaza,,.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google