ady trebuie sa schimbi numele topicului, ca al masini l-ai schimbat ! ! !
B 34 Acp
Collapse
X
-
Mai Viorel, in continuare o stie lumea de B 34 ACP nu de B 178 ADY. O sa-l las asa deocamdata ...
Comment
-
sal frumosa masina ...multi km fara probleme....ce nu-mi place la masina...eleronu ala...care a mai sarit si vopseaua...si nr ala de inmatriculare de pe fata...dc l-ai prins in atatea surubele???il lua vantu???arata urat...in rest e super masina...bafta
Comment
-
multumesc pentru informatii adisigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
Originally posted by azaburi View Postsal frumosa masina ...multi km fara probleme....ce nu-mi place la masina...eleronu ala...care a mai sarit si vopseaua...si nr ala de inmatriculare de pe fata...dc l-ai prins in atatea surubele???il lua vantu???arata urat...in rest e super masina...bafta
Comment
-
Miiii si milioane de scuze Victore , tocmai vorbisem cu nevasta-mea ca vine fratele ei (Viorel) in Bucuresti cand noi suntem la Rasnov si d-aia te-am botezat. Dau o bere acolo, asa ca de la nas la fin . Toate cele bune si scuze inca o data !
Comment
-
Stai linistit, nu-s suparacios, dar trebuie sa ma intelegi ca cele doua surubele erau ultimul lucru pentru care ma asteptam sa fiu criticat . Dupa ce pierzi 3 numere fata si platesti tot atatea amenzi, (n-am sa inteleg niciodata de ce trebuie sa fii amendat daca esti cinstit si spui ca l-ai pierdut, am aflat mai tarziu ca daca-l declari furat nu mai iei amenda ...), crede-ma ca-ti vine sa pui si 8 suruburi, nu doar doua. In rest, numai de bine, bafta la achizitionarea masinii dorite !
Comment
-
De sambata, jucarele noi pe masina. Abia astept sa le vad pe masina. Mormanul de piese e mult mai mare si toate de calitate, dar n-am avut cum sa le iau din porbagaj. Revin cu poze si impresii de la montaj si de cum se comporta masina sambata.
Merci de ajutor Dsign & Soran.
Comment
-
1330 RON. Per total, cu tot mormanul de piese luate de la baieti, am facut o economie de vreo 550 RON fata de Dacia. E vorba de bieletele de bara stabilizatoare, capetele de bara, bieleta anticuplu, bucsi de bara stabilizatoare. Unele le am rupte, altele nu mai tin mult, amortizoarele spate sunt scurse ... era cazul de bagat bani.
Comment
-
Originally posted by 191ZUZ View PostFrumoase achizitii. Cat te-au dus amortizoarele ?
@CataFOF, numai maine nu-i poimaine . Abia astept sa ajung sambata la service sa le montez pe masina.
Comment
Comment