B 34 Acp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ok, azi am fost la service. In urma transplanturilor, comportamentul masinii e diferit, in sensul ca nu mai am smuncituri in schimbatorul de viteze, sta altfel pe curbe, per ansamblu pare ceva mai moale suspensia fata de ce aveam inainte, si asta cred ca e din cauza faptului ca in amortizoarele schimbate nu mai era mult ulei si statea doar in arcuri, dar ce m-a uimit cel mai tare e ... franarea. Daca inainte masina avea tendinta sa se duca "in bot" si sa franeze taras, acum se simte ca si cum s-ar infige in asfalt si ca franeaza in toate 4 rotile.

P.S. Alte poze pun mai tarziu, se incarca greu acum.
    Attached Files
    Last edited by ady_p; 25 September 2010, 13:26.
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Si restul de poze, dupa lungi si aprige lupte ..
      Attached Files
      sigpic

Comment

• dupa parerea mea masina seamana mult cu BFF-ul, loganul rosu al lui Felix

Comment

• Ma bate gandul sa o dezmembrez. Am facut un mic "poc" vineri si nu stiu daca mai are sens sa o repar sau sa o dau, fie pe bucati la cine se va gasi interesat de piese fie cu totul la o firma de dezmembrari.

Piese busite:
          - far dreapta
          - aripa dreapta
          - bara fata
          - capota
          - armatura fata
          - traggerul (foarte putin)

Restul e ok, masina e deplasabila. Pareri ?
          sigpic

Comment

• Parerea mea este s-o repari. Nu prea iti iei mare lucru pe ea daca o dai pe bucati, mai ales ca a ta e si prima varianta de echipare (ambiance). Cauti piese in dezmembrari, o faci cat mai ietin si iti faci treaba cu ea ca si pana acum.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Loa fel zic si eu.

Comment

• Cristi, la dezmembrari preturile au fost dupa cum urmeaza:

- far dreapta - 100 ron
                - aripa dreapta - 150 ron
                - bara fata - 150 ron
                - capota - 350/400 ron
                - armatura fata - 150 ron
                - traggerul - 150 ron

Niciun element de caroserie nu l-am gasit la culoare, deci se mai adauga si vopsirea, in total in jur de 2500 RON.

De aici si nelamurirea mea, daca mai merita sau nu.
                sigpic

Comment

• Ai ocazia sa dai traseul cu tot cu toba.

Vreau un pret pe PM., altfel imi caut eu zilele astea sa-mi fac...
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Iaca na, a aparut primul client
                    sigpic

Comment

• Eu zic sa o repari sa ii dai dai talpa! Nu are sens sa o dezmembrezi pentru ca nu vei lua pe ea..mai nimic...
                      Eu as face-o pe bucati, de ex, azi i-au un far (e foarte important) si o aripa, sau incerci s-o indrepti cat de cati pe aia pana iei alta, si altadata iei o capota (desi daca gasesti un tinichigiu care n-are ce face, se lupta cu capota aia si o face ca noua.
                      Parerea mea.
                      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Cu capota nu-i chiar asa, am fost la vreo trei tinichigii si toti mi-au zis ca m-ar costa repararea asteia cat una sh sau mai mult. Nu se vede clar in poze, dar e şuie rau.
                        sigpic

Comment

• Daca masina nu cere si alti bani pentru urmatorii 2 ani, in afara de astia de reparatie - asa cum am mai zis - merita s-o faci. Chiar daca n-o faci la linie, dar o tii si iti faci treaba cu ea. Pui o capota albastra, o aripa gri iar bara o mai pastrezi pe asta (rupta cum e ea).
                          Daca stii ca pe langa reparatia loviturii mai trebuie sa bagi si alti bani in ea (rugina, articulatii uzate, etc) atunci fa-o bucati.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Salut Ranforsare gasesti la 90 lei in targ turceasca cred, bara fata am gasit si cu 80 lei impecabila Duminica in targ, capota o colantezi negru mat si aripa ramane la alegerea ta, colant ori vopse. Far gasesti pe mercador 60 lei.
                            Last edited by Adyy; 18 March 2014, 19:00.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                              Daca masina nu cere si alti bani pentru urmatorii 2 ani, in afara de astia de reparatie - asa cum am mai zis - merita s-o faci. Chiar daca n-o faci la linie, dar o tii si iti faci treaba cu ea. Pui o capota albastra, o aripa gri iar bara o mai pastrezi pe asta (rupta cum e ea).
                              Daca stii ca pe langa reparatia loviturii mai trebuie sa bagi si alti bani in ea (rugina, articulatii uzate, etc) atunci fa-o bucati.
                              Stii la fel de bine ca si mine ca daca mergi cu un papagal d-asta pe strada, te opresc toate echipajele de politie. In fine, ma mai gandesc. In principiu, am gasit deja la dezmembrari aripa si bara la culoare.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google