If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Adi, nu mai iei si tu o pauza sa te prindem din urma cu imbunatatirile?!?!?
Serios vorbind acum, imi plac mult farurile si ceasurile suplimentare. Cu cat ai luat farurile?
Sorine, nu am cum sa o las mai usor, m-am bagat in hora, joc. Urmeaza 3 instalatii xenon: 2 H1 - pentru faruri si un H11 pentru proiectoare. Pe faruri am dat 860 RON.
@iamagi ceasurile cu suportul original au fost 400 RON. Modificarile aduse suportului - 100 RON. Adaptoare - 140 RON uleiul, 71 RON - apa. Eu zic ca merita sa-ti iei, n-am vazut culoare pe care sa nu dea bine astea negre.
@iooon_cug: din cate imi aduc aminte: teava de inox cu tot cu tzumburucul ala pentru furtunul de vid - 250 RON, filtrul 60 sau 70 RON, iar inelele alea siliconice in jur de 15 RON bucata. Colierele nu mai stiu ...
Mihai, acum ti-am vazut threadul. Ai inceput bine, imi place .
Tu Adi ce de bani . E bine ca sunt si e bine ca ai grija de ea. Ai tot respectul si aprecierea mea, masina arata foarte bine la cati km are. Mult succes cu ea in continuare si km fara probleme.
Acum as avea o intrebare: apropo de colantare stiu ca ai facut-o cu ceva timp in urma dar altceva inafara de negru mai aveau baietii acolo ca parca nu stiu daca as pune pe verzitura?
Multumiri.
De unde si cu cat ai luat angel eyes-urile, ca mie la un magazin imi spuneau ca nu se mai fac, ca virgula cica o sa aduca de PH2.
Sa iti traiasca ACP-ul!
@Eu4yas: baietii de la colantare iti pot pune ce culoare vrei tu pe masina. Sfatul meu ar fi, iti zic ca asa am facut eu, joaca-te in Photoshop. Iti faci poze la masina din toate unghiurile si adaugi culori pana ai de cea care iti va placea mai mult. Le dai mail cu ce vrei si te rezolva. Toate cele bune.
Deja nu mai fac fata la avalansa de PM-uri cu farurile . Farurile le-am luat de la un domn din Resita, Tanase este numele dansului si lucreaza la un importator de piese auto din cate am inteles (0744.396.120 - numarul de telefon, sper sa nu se supere). L-am gasit in urma unui anunt pus de userul RIDO ce a fost un fel de intermediar intre domnul Tanase si LoganClub. Pretul a fost de 860 ron. Logan 4 ever multumesc de urare, sa-ti traiasca si tie Loganelul si sa te bucuri de ea fara incidente.
super masina!bravo chiar te esti pe drumul cel bun!usor usor sa o aduci unde vrei tu!ai grija sa nu cazi in alta zona.off:bai fratilor cititi ma tot threadu si pe urma puneti intrebari din astea!omu a dat toate raspunsurile!!citeste si tu un pic si ai sa afli!ce vreti sa va raspunda de 1000 de ori la aceeasi intrebare???? scuze ca m-am bagat!
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
@odorog: de kitsch mi-e teama si mie. De aceea, ma gandesc de 7 ori inainte de a lua o decizie. Dar sunt unele chestii ce le vreau sau le-am vrut pe masina neaparat (ceasurile de stalp, eleronul, farurile ... cu banii de pe ele aveam deja masina coborata cu H&R & Bilstein ). Dar o sa le vina la toate randul si sper sa iasa ceva frumos. Mai e o chestie super tare ce vreau sa pun pe masina, unii deja o stiu, dar e prematur sa vorbesc despre ea acum. Cand am totul pus la punct, o sa vin cu detalii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment