B 34 Acp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aham, deja e nebunie, dar imi place
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Misto rotile,grija mare la borduri si gropi...
      sigpic

Comment

Azi, intr-un final, au ajuns si stopurile. Merci Andrei, kAndrrei, Domnulk ( :P ) pentru ajutorul dat la montare.
        Attached Files
        sigpic

Comment

Frumoase jante Jantele negre sunt printe preferatele mele.. Sa ai grija cu ele!
          Cat ai dat pe ele si de unde le`ai luat?

Comment

Merci @zevzec. De pe net, e un magazin on-line. Vino la Polivalenta la intalniri si-ti dau detalii, aici nu pot da nume. Pret = 1200 RON.
            Last edited by ady_p; 7 February 2009, 07:18.
            sigpic

Comment

frumos mai modelul asta de stopuri...sa le stapanesti sanatos
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

super jantele ...acum un an cand am vrut sa cumpar acest model era 16 mil ...asa ca am optat pt wolfrace prosprint, pe care am dat 12
                sa le stapanesti sanatos...marfa rau de tot ...aaa sa le faci un casco 1 mil pe an max

Comment

Cam tarziu, dar acum am apucat sa mai intru si eu.
                  Multumesc Cosmine (Thejock3r) si pustiu6 de aprecieri.
                  Apropo de casco, i-am speriat pe aia deja cu cate nebunii am adaugat aditional. Sunt curios ce fata o sa faca cand ma duc si cu jantele, stopurile si farurile noi. Cand mi-am reinoit polita nu aveam pe masina jantele, farurile si stopurile, de fapt nici acum nu sunt puse farurile si jantele, stopurile deabia ..., dar nu imi adaugau in clauze decat daca le puteau fotografia.
                  alt set de poze la asigurator cand voi apuca sa le pun si sa ajung la firma din nou...
                  sigpic

Comment

si cat mai stai cu noutatile nemontate pe masina?? Nu ne bucuri si noua ochii ?
                    p.s. am sperat sa te vad sambata la polivalenta.....(ai pierdut ceva frumos)

Comment

Sorine, vreau sa ma clonez, pe bune . Mi-ar trebui vreo doua clone ca sa fac fata la toate. Sambata n-aveam cum sa ajung, deh, ziua nevestii. Stiu la ce te referi, H&R am si eu (in cutie si alea) si imi plac cum dau pe masina ta, am vazut-o live intr-o parcare de pe la Trapezului sau Salajan nu mai retin exact. In cutie sunt si xenoanele (pentru faruri si proiectoare), interiorul e facut jumatate, doar usile din spate negru cu rosu, sper sa-mi mai fac timp si pentru cele din fata ca e sorcova rau in interior: gri, rosu, negru, iar gri, iar negru ...
                      sigpic

Comment

Salut...Poti sa-mi dai si mie mai multe informatii despre magazinul acela on-line de unde ti-ai luat jantele..un link ceva ca ma descurc eu de-acolo...sau lasa-mi daca vrei un id de mes.
                        Multumesc si inca odata felicitari pentru ceea ce faci la masina. Succes!
                        Last edited by Eu4yas; 15 February 2009, 18:53. Reason: Automerged Doublepost
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

@Eu4yas ai PM. ID-ul de mess adypaiu .
                          sigpic

Comment

Frumoasa masina si ai ceva km ai avut probleme majore cu ea?

Comment

N-am avut nicio problema, in afara de cele pe care mi le-am facut singur . Multumesc pentru aprecieri, poate ne vedem la Brasov pe 1 Martie.
                              sigpic

Comment

bravo domnu' ady, ai facut ceva frumos din masina asta autohtona si monotona , cum spun unii mai "individiosi". e cu gust si multa munca facuta, tot respectul si la cat mai multe bucurii cu ea . Respect !!!
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google