Aham, deja e nebunie, dar imi place
B 34 Acp
Collapse
X
-
-
Azi, intr-un final, au ajuns si stopurile. Merci Andrei, kAndrrei, Domnulk ( :P ) pentru ajutorul dat la montare.
Comment
-
Merci @zevzec. De pe net, e un magazin on-line. Vino la Polivalenta la intalniri si-ti dau detalii, aici nu pot da nume. Pret = 1200 RON.Last edited by ady_p; 7 February 2009, 07:18.
Comment
-
Cam tarziu, dar acum am apucat sa mai intru si eu.
Multumesc Cosmine (Thejock3r) si pustiu6 de aprecieri.
Apropo de casco, i-am speriat pe aia deja cu cate nebunii am adaugat aditional. Sunt curios ce fata o sa faca cand ma duc si cu jantele, stopurile si farurile noi. Cand mi-am reinoit polita nu aveam pe masina jantele, farurile si stopurile, de fapt nici acum nu sunt puse farurile si jantele, stopurile deabia ..., dar nu imi adaugau in clauze decat daca le puteau fotografia.
alt set de poze la asigurator cand voi apuca sa le pun si sa ajung la firma din nou...
Comment
-
Sorine, vreau sa ma clonez, pe bune . Mi-ar trebui vreo doua clone ca sa fac fata la toate. Sambata n-aveam cum sa ajung, deh, ziua nevestii. Stiu la ce te referi, H&R am si eu (in cutie si alea) si imi plac cum dau pe masina ta, am vazut-o live intr-o parcare de pe la Trapezului sau Salajan nu mai retin exact. In cutie sunt si xenoanele (pentru faruri si proiectoare), interiorul e facut jumatate, doar usile din spate negru cu rosu, sper sa-mi mai fac timp si pentru cele din fata ca e sorcova rau in interior: gri, rosu, negru, iar gri, iar negru ...
Comment
-
Salut...Poti sa-mi dai si mie mai multe informatii despre magazinul acela on-line de unde ti-ai luat jantele..un link ceva ca ma descurc eu de-acolo...sau lasa-mi daca vrei un id de mes.
Multumesc si inca odata felicitari pentru ceea ce faci la masina. Succes!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
@Eu4yas ai PM. ID-ul de mess adypaiu .
Comment
-
N-am avut nicio problema, in afara de cele pe care mi le-am facut singur . Multumesc pentru aprecieri, poate ne vedem la Brasov pe 1 Martie.
Comment
Comment