Intr-un final, am reusit sa aduc si partea din fata a interiorului masinii in aceleasi culori cu partea din spate. Momentan, doar cateva poze de la montaj, revin cu alte poze cu fetele de usi montate pe masina. Merci @B-64-MVP pentru aprecieri. La cum te stiu de ambitios, imi vii puternic din urma .
B 34 Acp
Collapse
X
-
-
Mi le-am facut singur. Curatare zdravana cu acetona, plastofix si vopsea spray. Catifeaua e luata din magazine de bricolaj, pe la tapeturi si are deja clei pe ea. Mai trebuie un feon d-ala de putere ca sa o inmoi si sa vina perfect pe curburile de pe fata usii. Atentie la lucrul cu feonul, pe una din fete l-am scapat pe treapta 3 si am parlit un pic vopseaua . O sa rezolv si chestia asta.
Comment
-
Alex :masina e gata si intradevar migaleala grupa mare. Materialul e 18 Lei bucata de 0,45 x 1 m. Da, o sa fac si plafonul, consola centrala, suportii de la centuri si platicele din spate de langa luneta. Astep sa se faca mai cald, vopseaua se usuca destul de greu.
Comment
-
Multa bafta in ceea ce faci, ti-am dat request pe mess, pentru niste informatii.
Super super masina, bafta
Comment
-
Multumesc pentru aprecieri @Raoulz si @89.MIR. @89.MIR pe messenger nu pot intra decat seara, ti-am dat accept si sunt gata sa-ti raspund .
Comment
-
Daca nu uit si maine aparatul acasa ... promit sa le postez.
Comment
-
Multumesc baieti de aprecieri.
Revin cu pozele promise, dar imi cer scuze pentru calitate, aparatul meu foto digital e pe duca. Sper sa intelegeti ceva din ele .
Comment
Comment