B 34 Acp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Intr-un final, am reusit sa aduc si partea din fata a interiorului masinii in aceleasi culori cu partea din spate. Momentan, doar cateva poze de la montaj, revin cu alte poze cu fetele de usi montate pe masina. Merci @B-64-MVP pentru aprecieri. La cum te stiu de ambitios, imi vii puternic din urma .
    Attached Files
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

au iesit superr tare Nea Ady. Le-ai dus la vopsitor sau te-ai ocupat tu de ele ???
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Mi le-am facut singur. Curatare zdravana cu acetona, plastofix si vopsea spray. Catifeaua e luata din magazine de bricolaj, pe la tapeturi si are deja clei pe ea. Mai trebuie un feon d-ala de putere ca sa o inmoi si sa vina perfect pe curburile de pe fata usii. Atentie la lucrul cu feonul, pe una din fete l-am scapat pe treapta 3 si am parlit un pic vopseaua . O sa rezolv si chestia asta.
        sigpic

Comment

Frumos, si spor la treaba ca e migaloasa treaba la ce pret ai luat materialu??sambata la intalnire adumi si mie te rog o monstra....Faci si plafonu??
          sigpic

Comment

Alex :masina e gata si intradevar migaleala grupa mare. Materialul e 18 Lei bucata de 0,45 x 1 m. Da, o sa fac si plafonul, consola centrala, suportii de la centuri si platicele din spate de langa luneta. Astep sa se faca mai cald, vopseaua se usuca destul de greu.
            sigpic

Comment

Frumoasa masina,ideea in sine,bravo,bafta in constinuare la tunat....;)

Comment

Multa bafta in ceea ce faci, ti-am dat request pe mess, pentru niste informatii.
                Super super masina, bafta
                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Multumesc pentru aprecieri @Raoulz si @89.MIR. @89.MIR pe messenger nu pot intra decat seara, ti-am dat accept si sunt gata sa-ti raspund .
                  sigpic

Comment

A iesit foarte bine...felicitari pentru munca depusa...asteptam poze cu ele montate

Comment

Daca nu uit si maine aparatul acasa ... promit sa le postez.
                      sigpic

Comment

Da chiar arata frumos, sunt curios sa le vad montate

Comment

foarte misto au iesit fetele de usa...deh daca ai stat sa le migalesti...eu acu regret ca le-am facut in graba
                          low....&.....slow

Comment

Tare idea cu panourile..bravo..
                            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

super fetele de usa.

Comment

Multumesc baieti de aprecieri.
                                Revin cu pozele promise, dar imi cer scuze pentru calitate, aparatul meu foto digital e pe duca. Sper sa intelegeti ceva din ele .
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google