B 34 Acp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deocamdata doar arcurile, vreau sa ma obisnuiesc cu masina. Comportamentul e total diferit fata de ce am condus in ultimii patru ani de cand o am si imi pare rau ca n-am "trantit-o" mai demult. Filtrul si tubulatura le am deja de vreun an sau mai bine, timp de ea n-am avut. Gasesti poze mai pe la inceputul threadului.
    Last edited by ady_p; 11 April 2009, 06:18.
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Originally posted by ady_p View Post
      ... ciudata senzatia la volan....Asta s-ar putea sa fie, insa, o perceptie eronata de-a mea, dar parca am mai citit si pe la Sorin (PSS) ca a trait si el senzatia. Sper ca maine, cu cauciucuri noi sa se rezolve.
      Adi, cu siguranta, cu cauciucuri noi o sa simti adevarata senzatie, dar in bine.Eu am schimbat saptamana asta adidasii si e superrrrr, chiar si la denivelari, nu ma mai zdruncina.
      p.s. Nu ne zici si noua cum ai rezolvat cu stopul(am citit la Ciprian pe my ride ca ai rezolvat-o)

Comment

• Gata, bifam si rotile de aliaj si cauciucurile de vara. Cauciucurile sunt Dunlop SP Sport 01 - 195/60/15. Cu stopul a facut minuni acelasi domn Costica Soare ce le-a facut si pe cele ale lui Ciprian (SDP).
        Attached Files
        sigpic

Comment

• super tare a iesit e masina ta???? arata super jantele ! Acum....ar merge un tips mai gros/ mare
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Nup, merge evacuare sport ... serpisori, alea, alea ... luate in calcul
            sigpic

Comment

• No comment !

Nu vii azi la intalnire sa o studiem ?

Jos palaria, e frumoasa, prea frumoasa .
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Ba da, venim azi la intalnire EA si umilul eu . Multumesc de aprecieri.
                Last edited by ady_p; 11 April 2009, 13:53.
                sigpic

Comment

• superba..sa o stapanesti sanatos...nu imi plac paravanturile si plus de asta zgarie geamurile...cat tea costat colatul?
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Paravanturile m-au scapat de dureri de cap. Fumez in masina si n-am ce face, trebuie sa deschid geamul. Deschise geamurile la nivelul paravantului, iese fumul su nu ma mai trage curentul. Colantarea a fost 300 RON.
                    sigpic

Comment

• ce sa mai ady, parca s-a intregit masina cu jantele astea, combinatie de combinatie !!!
                      sigpic
                      The MVP

Comment

• Bravo! Arata super cu rotile noi!

Comment

• Foarte bine arata acum ..e bine ca gandesti in perspectiva(ma refere la evacuare).Cauciucurile puteai sa pui si mai late putin parerea mea,dar sigur ai ales cu un motiv dimensiunea asta.Bafta in continuare !!

Comment

• Felicitari arata foarte bine jantele
                            Seamana cu ale mele

Comment

• Super tare masina,jantele negre si cu buza is bestiale,si eu am tot de la wolfrace tot cu buza neagra dar modelul yammato,da bine rosu cu negru!Acuma ar mai trebui vopsite etrierii si tamburi de la roti tot in rosu si atunci chiar ca aar fi Laser))) toata masina
                              sigpic

Comment

• Va multumesc mult de aprecieri baieti. Si mie mi se pare acum masina un intreg, cu rotile puse pe ea. Am vrut sa vopsesc etrierii si tamburii, dar sambata nu prea mi-a permis vremea si am renuntat la idee (dimineata a fost frig si innourat si am crezut ca o sa ploua). Cu prima ocazie cand prind vreme buna ma pun pe vopsit. Nu m-am aruncat la cauciucuri mai late din doua motive: 1. circul mai mult prin oras (politie garla ...) si iesirile din Bucuresti sunt una, maxim doua pe luna, 2. pret al anvelopelor marisor si risc de ridicare talon ridicat, deci nu se justifica investitia. Ar mai fi si un al treilea motiv, inca nu am o a doua masina si tot cu asta ma voi duce la peste. Anul trecut l-am vazut pe unul cu un Peugeot 307 cu Toyo Proxy alea in V cum se chinuia sa iasa cu masina de pe balta de la Niculesti. Incepuse sa ploua, se facuse noroi pe drumul din jurul baltii iar pe iarba era ca la patinuar. A fost show cu el pana a reusit sa iasa, l-am ajutat toti ca sa tina masina drept si ne-a jegarit, saracul, din cap pana-n picioare.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google