Balamuc De Cluj - CJ-07-BLC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Stiu ca puteam sa iau H&R (erau la acelasi pret) insa ideea nu a fost sa o cobor ci s-o rigidizez ca sa nu mai primesc reclamatii pe viraje de la ... clasa "business"!
    In plus, asa cum am scris si in descriere masina este mai mult o familista asa ca nu vreau sa-i zdruncin prea mult creierii lui ala micu' la ce drumuri ne ofera cu atat de multa "generozitate" CNADNR !
    Stii ca eu ma descurcam destul de bine si cu ea stock dar'mite acum...
    :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

Arata bine asa.

Keep up the good work.
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

Mersi, mersi.
        Sper sa ma tina si buzunarele.

Comment

Originally posted by Cobra7 View Post
          Stiu ca puteam sa iau H&R (erau la acelasi pret) insa ideea nu a fost sa o cobor ci s-o rigidizez ca sa nu mai primesc reclamatii pe viraje de la ... clasa "business"!
          In plus, asa cum am scris si in descriere masina este mai mult o familista asa ca nu vreau sa-i zdruncin prea mult creierii lui ala micu' la ce drumuri ne ofera cu atat de multa "generozitate" CNADNR !
          Stii ca eu ma descurcam destul de bine si cu ea stock dar'mite acum...
          Intr-adevar ca te descurcai, ieri se tinea un diesel de 85cp dupa mine cu suspensie stok, cum luam eu curbele, asa le lua el...am ramas uimit de cum sta loganul stok pe curbe.
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Da, sta foarte bine stock daca stii cum sa-l duci dar nu cu pasageri ca-i cam amesteci pe viraje!
            Oricum din cate am inteles Loganele din CNR au doar amortizoarele schimbate arcurile sunt stock.

Comment

Masina ar cam avea nevoie si de alte jante parerea mea. Se vad prea intrate inauntru rotile din spate . De curiozitate masina ai primit-o cu jantele astea din fabrica? Pentru ca astea sunt jantele de pe prestige ph1, pe ph2 sint alte jante .
              Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Loganurile de la raliu au suspensie kw reglabila

Comment

@Bossake
                  Da, poate o sa primeasca la anu' un set de jante noi (daca e ascultatoare ). Ca-s intrate rotile in spate nu prea ma deranjeaza. Masina se comporta foarte bine si asa, cu ele mai inauntru. O mai tin sub observatie o perioada si-apoi vad daca ii pun distantieri... sau nu.
                  Jentile initiale au fost cele model nou(nu mai stiu cum le zice...cele cu 5 spite late) insa am refuzat receptia si mi-au schimbat cu cele de PH1. Nu-mi plac deloc cele de PH2.

@Relu.
                  Asa o fi ...

Va doresc tuturor un Craciun linistit si frumos langa cei dragi!

Comment

am incercat dar nu prea mi-a reusit
                    Attached Files
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

E mult mai bine fata de ce mi-a iesit mie in Paint!
                      Mersi frumos si nu ne dam batuti... Mai incercam!

Comment

A venit primavara in sfarsit!!
                        Ca orice familista care se respecta a inceput sa-si scuture praful si sa iasa la soare.
                        Si pentru ca a fost cuminte, zic eu, a primit cateva upgrade-uri necesare pentru sezoanele ce urmeaza. Cu toate astea a avut de suferit peste iarna iesind din iarna cu cateva "cicatrici" urate pe toata partea dreapta, "gratie" unor vecini fooooarte "amabili". Cu toate astea incerc sa vad partea pozitiva a lucrurilor sperand in cursul acestei veri la un nou look.
                        A trecut la o incaltaminte mai lejera numita Bridgestone Turanza ER300. Si-a mai luat si niste "ochelari" Llumar Comfort, transparenta 15% pentru a-si racori pasagerii de la clasa... business!
                        Diferenta de stabilitate, aderenta si manevrabilitate este majora pe viraje cu noile anvelope. Masina mai are doar un balans foarte foarte fin.
                        In rest las pozele sa vorbeasca...
                        Attached Files
                        Last edited by Cobra7; 25 March 2012, 21:00.

Comment

frumoasa masinuta,urat tia zgariat portiera,imi place cum ai vopsit capacele,bafta in continuare.

Comment

Mersi dar din pacate nu e doar portiera... E TOATA partea dreapta!

Comment

In acest weekend s-a executat si "machiajul" de primavara dupa indicatiile precise ale "brake"-stilistului Matheo!

Pozele vin pe seara cu noul look...

Comment

Frumoasa masina......cum se misca cu motorul de 1.6 16v? Intreb pt ca in 3 saptamani o sa imi soseasca si mie una

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google