Balamuc De Cluj - CJ-07-BLC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

se misca bine, pacat ca ia bataie de la fratele lui 8V

Comment

@Logan4Me
      Masina se misca foarte bine, chiar si stock. Cel mai bine se misca in ture mari (>3500rpm) si nu limiteaza la 6000rpm ca la invidiosii astia cu 8v suntate () ci pe la 6600rpm.
      Nu stiu foarte multe despre noile motoare 1.616V Euro5 dar am inteles ca-s la fel de intepate. Ca sa nu mai vorbim ca in comparatie cu 8V ajunge la 100km/h muuult mai repede (10.2s). Eu cred ca am reusit sa o aduc cu modificarile facut sub 10s dar astept sa vina odata caldura sa o pot testa cum trebuie.
      Aaah... si scoate si consum mai mic decat 1.6 8V!!!
      Felicitari pentru alegerea facuta si astept impresiile tale dupa ce intri in posesia ei! (eu am asteptat ~5luni dupa ea )

@FOF
      Mai taie din ele da-le draq! Ori poate-ai vrut sa zici V8 in loc de 8V!?
      :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

Cand ne dam o tura? ca nu suntem departe...
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Flo ne dam! Dar dupa Pasti s-apuc sa-i fac si eu putina curatenie de primavara!
          Si PFL-ul e pe lista de asteptare de ceva vreme!

Comment

ce modificari ai la masina de spui ca ai reusit sa scazi timpul ??
            spuneai pe pagina din urma ca aproximezi puterea la 115 cp. din filtru si o remapare ?? imi vine greu sa cred

Comment

Din cate stiu cu o remapare ajunge la 116 cp......ma scuzati daca gresesc

Comment

Modificarile sunt cele enumerate anterior. Poti sa le citesti pe toate.
                Dar crezi ca nu e de-ajuns sa scazi de la 10.2s stock sub 10s? De ce spui asta?

Comment

Si pozele promise... Dupa parerea mea negrul creeaza o iluzie buna in privinta elementelor vopsite. Zici ca nu mai sunt nici tamburii nici etrierii.
                  Astept critici si pareri, chiar daca nu am mai avut baterii la aparat sa se vada efectul complet dar revin cu poze mai clare dupa ce se mai incalzeste si-i fac o binemeritata baie.

Multumiri lui Tudor pentru gazduire si nu numai!
                  Attached Files
                  Last edited by Cobra7; 3 April 2012, 20:09.

Comment

Excelent,trage mai bine acum cu tamburii si etrierii vopsiti in negru?
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

N-ai ideee... Inca 5CP la roata am castigat!!

Comment

de ce nu mi-ai zis ca ai my ride arata bine masina am vazut-o personal bravo! salutari de la barlad

Comment

frumoasa masinutza,felicitari , culoarea imi place, jantele de asemenea, ingrijita scufitza..bv

ceva planuri de viitor ai? modificari interior, caroserie...etc...?

Comment

Multumesc de aprecieri. O sa revin cu lista modificarilor in zilele urmatoare...

Va doresc tutror un Paste fericit si luminat!
                            Attached Files

Comment

Hristos a inviat ! ce vrei sa mai faci la masinuta ? o sa fie o modificare facuta la barlad nu ?

Comment

Nu stiu daca neaparat la Barlad(desi mi-ar placea sa va vad la munca ) dar se va mai modifica la ea in felul urmator:
                                - in primul rand se va revopsi integral datorita "atentiei" vecinilor intr-o culoare custom dar pe aceeasi nuanta
                                - se va insonoriza
                                - bara torsiune
                                - marire traseu evacuare+inlocuire finala
                                - si o surpriza vizuala

Cam atat momentan pentru ca urmeaza sa ma apuc de un alt proiect cu SuperNova din dotare.
                                Oricum sunt deschis la critici, pareri si idei de imbunatatire.

Sper sa se faca vremea mai buna sa ii pot face si o sedinta foto dupa cum merita.
                                Last edited by Cobra7; 18 April 2012, 15:32.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google