Normal ca nu-i las. Habar nu au cu cine au de-a face. Eu totusi sper sa o rezolvam amiabil si sa lasam loc de buna ziua... sper!
Balamuc De Cluj - CJ-07-BLC
Collapse
X
-
Romeo si mie-mi pare rau da' ce sa-i faci cu toti "meseriasii" care injura Loganul si habar n-au ce-i ala!?
Oricum ieri am fost din nou peste ei si masina este programata miercurea viitoare la indreptat. Asa ca pana atunci tineti-mi pumnii sa iasa bine...
PS: Ca un amanunt hilar mi-au spus ca o sa ma cheme "sa le fac "chiuce-ul"( a se citi Controlul Calitatii) la viitoarele Logane pe care le vor mai avea in lucru ca prea sunt maniac si le vad pe toate la masina asta".:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Asa cum anticipam masina se revopseste!
Intre timp si-au schimbat si vopsitorulsi am toata increderea ca va iesi mai bine decat prima data. Poze...Attached Files:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Comment
-
@Niki
Stai linistit ca nu-i dau vopsea pe baza de plumb!
@NZN
Da Flo, asa de rau... Totul e sa se indrepte cum trebuie.. Plus sa puna la loc piesele distruse/pierdute.
@user
NU mai vreau sa dea jos nimic. Nu am de gand sa-mi strice si ce nu trebuie. Mi-a ajuns prima data si nu sunt masochist de fel.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Ca sa citez "iese la polish, nu-i problema"! :|
Inchipuie-ti ca au strambat din nas cand le-am zis ca un brat de stergator e ~100lei dar'mite sa inlocuiasca un maner...:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Originally posted by Teo21Din View PostMai bine vorbesti cu adminii sa inchida topicul 2 zile sa nu mai fie cobitori ).
GLUMESC
Originally posted by mishu_wrc View PostVezi sa-ti vopseasca si buza de la aripi pe interior nu ca data trecut ca de acolo o sa inceapa sa sara vopseaua daca nu-i facuta cum trebuie...bafta:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
Comment