Balamuc De Cluj - CJ-07-BLC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Normal ca nu-i las. Habar nu au cu cine au de-a face. Eu totusi sper sa o rezolvam amiabil si sa lasam loc de buna ziua... sper!
    :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• imi pare rau de ''balamucul'' tau dar mai bine o colantai

Comment

• Romeo si mie-mi pare rau da' ce sa-i faci cu toti "meseriasii" care injura Loganul si habar n-au ce-i ala!?
        Oricum ieri am fost din nou peste ei si masina este programata miercurea viitoare la indreptat. Asa ca pana atunci tineti-mi pumnii sa iasa bine...

PS: Ca un amanunt hilar mi-au spus ca o sa ma cheme "sa le fac "chiuce-ul"( a se citi Controlul Calitatii) la viitoarele Logane pe care le vor mai avea in lucru ca prea sunt maniac si le vad pe toate la masina asta".

Comment

• Asa cum anticipam masina se revopseste!
          Intre timp si-au schimbat si vopsitorulsi am toata increderea ca va iesi mai bine decat prima data. Poze...
          Attached Files

Comment

• La cata vopsea o sa aiba pe ea, abia va mai pleca de pe loc.
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• :| chiar asa rau a iesit?)
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• daca nu dai tot jos de pe ea ... tot asa o sa iasa

Comment

• @Niki
                  Stai linistit ca nu-i dau vopsea pe baza de plumb!

@NZN
                  Da Flo, asa de rau... Totul e sa se indrepte cum trebuie.. Plus sa puna la loc piesele distruse/pierdute.

@user
                  NU mai vreau sa dea jos nimic. Nu am de gand sa-mi strice si ce nu trebuie. Mi-a ajuns prima data si nu sunt masochist de fel.

Comment

• daca nu le dau jos, inclusiv manerele nu o sa aiba cum sa dea un strat uniform peste tot, iar o sa se scurga pe la muchii vopseaua si lacul

Comment

• Ca sa citez "iese la polish, nu-i problema"! :|
                      Inchipuie-ti ca au strambat din nas cand le-am zis ca un brat de stergator e ~100lei dar'mite sa inlocuiasca un maner...
                      Last edited by Cobra7; 13 August 2012, 10:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• multa bafta de data asta si sa iasa asa cum iti doresti

Comment

• Sa fie Romeo... Abia astept s-o vad gata.
                          Inca 2 zile luuuuuuungi de asteptare.

Comment

• Mai bine vorbesti cu adminii sa inchida topicul 2 zile sa nu mai fie cobitori ).

GLUMESC
                            I changed her oil , she changed my life
                            sigpic

Comment

• Vezi sa-ti vopseasca si buza de la aripi pe interior nu ca data trecut ca de acolo o sa inceapa sa sara vopseaua daca nu-i facuta cum trebuie...bafta
                              ...de doi lei :p

Comment

• Originally posted by Teo21Din View Post
                                Mai bine vorbesti cu adminii sa inchida topicul 2 zile sa nu mai fie cobitori ).

GLUMESC
                                Eeehh sa fie si o mie de cobitori numa' sa le iasa la capcauni de data asta!

Originally posted by mishu_wrc View Post
                                Vezi sa-ti vopseasca si buza de la aripi pe interior nu ca data trecut ca de acolo o sa inceapa sa sara vopseaua daca nu-i facuta cum trebuie...bafta
                                Da Mishule. Le-am zis de 3 ori si tot au uitat... Azi revopsesc bara fata si sper sa nu mai uite ca o mai fac o data!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google