super tare spor la treaba
Balamuc De Cluj - CJ-07-BLC
Collapse
X
-
-
A trecut multa vreme de cand n-am mai dat pe-aici...
Intre timp "Bestia" a implinit o frumoasa varsta si si-a dovedit puterea... calorica!!!
Dupa cum se vede din poze (scuze din partea Nokia fara blitz pt. calitate ) a topit, la propriu, tabla suportului de pe tamponul intermediar.
In curand masina va intra la tinichigerie/vopsitorie pentru o... schimbare de look.
Sunt interesat si de achizitia unei "buze" de origine la un pret corect. Daca aveti asa ceva dati-mi un PM va rog. Mersi.Last edited by Cobra7; 30 May 2012, 17:35.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Aia e buba lor,eu am reparat cateva cu o mica improvizatie.
Am sudat suportul direct de un colier de toba,si l-am prins in acelasi loc.(costa maxim 15 lei cu tot cu sudura,draci,laci!!!)sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Din ce an e domnu de vrei sa o bagi la vopsit?:|http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostAia e buba lor,eu am reparat cateva cu o mica improvizatie.
Am sudat suportul direct de un colier de toba,si l-am prins in acelasi loc.(costa maxim 15 lei cu tot cu sudura,draci,laci!!!)Attached Filessigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
@Flo
E din Nov. 2008 dar e masina "da orash". Iar la oras, mai ales la bloc, sunt multi cretini sugaci si prea multe vaci proaste care mor de invidie si ti-s vecini. E zgariata pe toata partea dreapta cu cheia si are multe infundaturi de la idiotii care deschid usa in parcare ca la ei la Pocreaca.
Ai o poza cu zgarieturile pe pagina anterioara (oricum e mai mult decat ce se vede ).
@Matheo
Stiu colierul. La Supernova am la fel.
Mersi de sfat oricum. Eu ma gandeam sa-i fac un guler de inox si sa-l sudez pe acelasi suport dar vad ce zice si sudorul in weekendul asta.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
si daca a topit ce s-a intamplat ? are vreun sunet aiurea ?intreb pentru ca la mine se aude aiurea tare daca o turez mai tare , dar s-ar putea sa fie din cauza sitelor din toba" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
@Tudor
Nu are niciun sunet aiurea doar ca aparuse o zdranganeala enervanta atunci cand inchideam usile. Am dat jos supotul topit si urmeaza saptamana asta sa ma intalnesc cu un sudor si sa gasim cea mai buna solutie.
Revin cu poze.
@Kalimera
Decat cu sarma mai bine o lasi libera pentru ca nu o sa-ti reziste prea mult. teoretic sarma aia e mai subtire decat tabla de fabrica de pe suport.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Mai e putin si familia 16 volti se va mari.
Asteptarea pentru noul proiect se apropie cu pasi repezi de sfarsit.
Teaserul atasat, poze in curand!Attached Files:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
Comment