Balamuc De Cluj - CJ-07-BLC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sistemul de franare fata dupa 16v a fost pus si pe clio 16v si r19 16v masini de 140cp .....cu discurile de van nu faci decat sa iti adaugi kg pe transmisie .... sa nu mai adaugama pretul exagerata al placutelor de van ...etc ....ai facut o alegere foarte buna
    sigpic
    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• @ cobra nu lua TRW. m a mancat pe mine sa iau sa vad cum sunt. Nu se compara cu Ferodo 845

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• @FastFurious Alea nu-s perforate!
        @Lau911 Asta a fost principalul motiv pentru alegerea mea. Doar 4,94 kg/buc. N-am descoperit inca ce greutate are un disc OEM dar cred ca e mult mai greu...
        @alessandro TRW am acum pe masina si merg parca mai bine decat Ferodo Premier, ce le-am avut inainte. E drept ca lasa si span pe masura dar macar nu-mi mai scartaie in creieri.
        Ma mai gandesc pentru ca parerile sunt destul de impartite intre ATE/Ferodo/Brembo.
        De placutele Zimmerman stiti ceva?
        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• B-max erau mai usoare 4.6 kg ...un disc de van are 5.5 5.6 ,OEM nu stiu
          sigpic

Comment

• B-max la 4.6kg sunt striate nu perforate, nu?
            LE: Chiar 5kg au alea striate!
            Last edited by Cobra7; 25 September 2012, 21:56.

Comment

• cantarite de mine 4.6
              sigpic

Comment

• Dupa cum spuneam ieri s-au "actualizat" franele. Multumesc pentru suport lui FastFurios, Cata si Sergiu.
                Pana la urma am ales placute TRW datorita bugetului in care am fost nevoit sa ma incadrez dar la urmatorul schimb voi alege ceva mai performant.
                Sunt multumit de faptul ca am reusit sa inlocuiesc lichidul de frana cu ATE Blue racing, un lichid care se comporta impecabil oricat de mult ai forta franele. Dupa montaj am mers cativa kilometri ca sa pasuiesc placutele si noile discuri si nu a mai aparut deloc senzatia de "pedala tare".
                Cu ocazia asta am verificat si starea ferodourilor si sunt mai mult decat OK. A fost prima data cand am desfacut tamburii de cand a fost iesita din fabrica masina. In afara de pulberea specifica feordourilor nu a mai fost nimic altceva in neregula.
                Astept sa imi formez o parere si la drum lung legat de noile frane dar pana atunci ... poze!
                Attached Files

Comment

• Asa da, imi place ca te gandesti ca trebuie sa te si opresti nu doar sa o alergi.
                  sigpicFast&Furious
                  Team CSR
                  Logan Club CLUJ

Comment

• Bineinteles Radule. Stii doar ca nu-s numai cu "cati cai are mancatz-as ca tot Logan e!"

Comment

• Am mai implinit o varsta frumoasa de curand si am facut putina curatenie de iarna. Pozele vorbesc singure despre cat ar suferi un motor fara un filtru de aer.
                      Legat de frane pot sa ma declar multumit de alegere desi cred ca placutele TRW sunt prea moi pentru combinatia asta. In weekend o sa fac din nou o aerisire a sistemului de franare si poate o sa se mai schimbe putin situatia...
                      Attached Files

Comment

• placutele incompatibile cu discurile asa am si eu ,,niste Ferodo DSperformance ne-ar rezolva problemele
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Cobra7 View Post
                          Am mai implinit o varsta frumoasa de curand si am facut putina curatenie de iarna. Pozele vorbesc singure despre cat ar suferi un motor fara un filtru de aer.
                          Legat de frane pot sa ma declar multumit de alegere desi cred ca placutele TRW sunt prea moi pentru combinatia asta. In weekend o sa fac din nou o aerisire a sistemului de franare si poate o sa se mai schimbe putin situatia...
                          Trw urile sunt slabe rau. Pana nu le schimbi cu ceva potrivit nu o sa ai frane pe masura discurilor. Eu ti as recomanda DSPF uri

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

• Hai la TDR IV
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Da, stiam lucrul asta dar n-am avut ce face cu bugetul... La urmatorul schimb sigur o sa iau ceva mai tare. Plus ca ma enerveaza ca lasa o gramada de pulbere si-mi fac jantele negre.
                              Flo vin si la TDR... sa-ti fac galerie!

Comment

• Numai lui ii faci galerie???
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google