Frigiderul Meu Alb TM 55 PCA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frigiderul Meu Alb TM 55 PCA

Cred ca a venit cazul sa-mi expun si eu pe-aici frigiderul
    S-a nascut undeva prin martie 2005, dar mama-sa l-a abandonat in reprezentanta, de unde a fost infiat in 16 Mai 2005.
    Cred ca e Preferance, dar sincer nu mai stiu, oricum, pe vremea ei avea tot ce se putea, adica proiectoare, jante aliaj, 2 airbag-uri, oglinzi si geamuri electrice.
    De atunci, s-au investit in ea peste 3000 de euro, si a ajuns sa arate ca in pozele de mai jos. A primit o vopsea noua, cu pigment Xiralic de la CostiAdam, are portbagaj aproape clean, niste neoane albastre pentru locurile din spate, cotiera, Folii Solar Zone omologate, o instalatie Bi-Xenon, leduri in pozitii, plafoniera, portbagaj si marcharierre, un sistem AV cu navigatie, difuzoare pioneer, schimbate ledurile si folia de la ceasuri si cauciucuri de vara Vredestein.
    O sa mai verific, poate nu am postat chiar tot :P
    Oricum, astept pareri si idei.
    In cazul in care nu il dau, va mai primi si suspensii noi, probabil faruri cu lupe si autoleveling, DVD in tetiere si niste Jante BBS. Sunt planuri mari cu ea, dar abia de la anul.

Cateva poze mai jos.
    Attached Files

Imi place mult culoarea, cred ca va da excelent cu jantele, spor la modificari
    p.s. ai uitat de senzorii de parcare :P
    Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

Arata frumos masinuta, ar merge un colant pe stalpi.Ar trebui sa scapi oglinda ajutatoare mai bine ai trece al cele de mcv/prestige la care ai o vizibilitate in ele super ok.In rest nu prea multe de spus e foarte frumoasa masina.

Comment

Iguana, am uitat de ei pentru ca acum sunt altii, albi
        CMD, nu renunt la alea nici mort, nu de-alta, dar le-am montat dupa ce am taiat calea la cativa pentru ca erau in unghiul mort. Vor fi demontate dupa ce vin alea de MCV.

Comment

Din penultima poza am impresia ca si lampile sunt schimbate

Comment

Pozele sunt mai vechi, au fost facute la mini-sedinta foto imediat dupa vopsire.
            Momentan e super jegoasa, ca a prins un drum de suedia dus-intors si inca nu-i fac poze noi, dar probabil spre seara sau saptamana viitoare apar si restul

Comment

Asteptam cu nerabdare...

Comment

arata bine ,,,pune un difuzor pe bara din spate ca o sa arate mai bine!
                MY CLA

Comment

pentru inceput trebuie sa re-vopsesc, sau sa schimb spoilerul. Apoi posibil sa vina si difuzorul.

Comment

Frumoasa rau.. asa alba .

Comment

Frumusica. Asteptam si poze mai recente.
                      Şoferul prudent se uită în ambele sensuri înainte de a trece pe roşu

Comment

frumoasa masina,mai ales culoarea,si ce bine ii sta cu ceasurile schimbate,de unde le-ai luat.

Comment

Folia pentru ceasuri am luat-o de la faraonw de pe forum daca nu ma insel.
                          In curand poze noi, momentan trebuie sa-i fac un dus
                          Dar fiind mutat de ucrand, nu stiu cand o sa apuc.

Comment

Cam asa vad eu inceputul unui custom tuning.
                            Incep cu o izolatie, apoi...
                            Bordul si fetele de usi vor fi imbracate in plus/catifea Alb/Albastru, la fel si consola centala si stalpii.
                            Bordul inca e montat pentru ca azi nu am avut timp suficient, dar maine sau saptamana viitoare va fi jos.
                            Ultima poza e cu bara spate, deoarece cand am deschis thread-ul inca aveam stopurile stock si senzorii negri. Momentan sunt alte stopuri si senzori albi, dar voi pune inapoi stopuri stock full led, iar spolerul va fi schimbat pentru ca voi pune senzori de parcare ivizibili (defapt e o banda ascunsa in spatele spoilerului).

Va urma.....

P.S. Pozele sunt redimensionate, nu e netul destul de bunn incat sa le urc full
                            Attached Files
                            Last edited by Razvy; 20 April 2012, 23:43.

Comment

Frumos frumos, asteptam
                              Şoferul prudent se uită în ambele sensuri înainte de a trece pe roşu

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google