If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
frumoase. ramane sa cauti un atelier unde se vopseste electrostatic.
daca erai din "bucale" te indrumam eu.
cred ca ar merge u rosu frumos. si negru mat, dar deja e cam banal... alb cu negru
Ai gasit pana la urma....? ) Arata mai bine decat Oz-urile...
Eu zic sa faci spitele intr-o culoare si buza sa fie polishata.
Dupa mine ar merge un albastru deschis sau un galben.
multumesc teo, variantele 2 si 3 parca seamana intre ele, dar sunt mortale
Dane, socru-miu e strungar, deci cred ca se rezolva Jantele au fost luate de pe un golf 3, deci ar trebui sa mearga si la gaura de centrare.
Prestige, sincer mai mult mi-arfi placut OZ-urile sau niste borbet, dar cum nu am bani prea multi momentan, ma multumesc cu astea
Multumesc andy
P.S. Am gasit niste jante identice cu astea, dar cu cauciucuri debica, momentan e la 200 de euro licitatia si se termina duminica.
Last edited by Razvy; 7 June 2013, 09:46.
Reason: Automerged Doublepost
frumoasa masina, dar mie (PARERE PERSONALA) nu imi plac oglindutzele atasate celor originale. parca ai conduce un TIR. in rest cat mai multi kilometrii fara evenimente neplacute. drumuri bune
NDL-ule, Teo intreba de culoare daca merge
De coborat momentan nu. Astept sa ma scap de datorii, apoi ramane de vazut ce masinuta iau. Daca merg tot pe dacia, sau pe altceva mai inalta, asta va fi facuta low.
Claudiu, urmeaza si alte oglinzi, cele cu semnalizare, dar momentan sunt alte prioritati Alea au fost montate dupa ce i-am taiat calea unuia care era in unghiul mort :|
Ma tenteaza sa fac jantele, protectiile, manerele si oglinzile albastre, dar mi-e frica sa nu arate naspa dupa :|
Nu cred ca Razvy o sa "tranteasca " masina cat de curand . El foloseste masina zi de zi , si drumurile care le face nu prea permit . Eu il inteleg , deoarece mai are si un prunc mic , care beneficiaza inca de comfortul amortizoarelor schimbate .
Dupa lungi discutii si strangeri din buci pentru a face rapid rost de fonduri, au ajuns inr-un final si filtrul K&N, bujiile NGK V-line si instalatia GPL. MTX-ul si oglinzile sunt bonus
Pozele la oglinzi sunt facute cu telefonul din dotare, aparatul ne fiind la indemana.
Scuze pentru "curatenia" din portbagaj
P.S.1: Perna e bonusul care imi place cel mai mult
P.S.2: Se pare ca in sfarsit a ajuns rugina si la mine, dupa 8 anisori
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment