If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am dat cu ceva pt corectat ciobituri de criblura pe unde mai aveam urme de alb... e ceva de la Magic, un tubulet cu dop cu pensula tip oja...
Se cunoaste numai daca te uiti insistent de la vreo 30-40 cm... :P
Nu mai vine odata caldura ca sa ma pot apuca si eu de masina?
Mi-am luat chedere pt portiere de la Cosmin_UAU... (Am de gand sa imi iau si rotitele de la climatizare tot de Logan 2... :P
Am dat comanda si de coaxialele pe spate, componentele pe fata deja le am... (Mac Audio Speakers!)
Un "lip spoiler" pe portbagaj...
Jantele am sa le comanf in martie...
Au sosity boxele!
MAC Audio APM Fire 2.13 (componente pt. fata)
MAC Audio APM Fire 13.2 (coaxiale pt. spate)
Abia astept sa le instalez in masina...
La stastia din casa se aud super!
Boxele sunt in masina si se aud super! Pacat ca nu am ceva ca sa filmez Full HD, sa se auda clar... Voi schimba si playerul la vara... Insa, next step: MAM W2!
Scuze ca nu am mai postat de ceva timp aici...
Ms mult emilemy ;)
De masina, nu prea am ce sa zic de mari investitii...
A capatat un player LG ca sa ma pot bucura de clasitatea si puterea MAC`urilor. Urmeaza un subwoofer (cred ca ma bag pe un Blaupunkt activ, micut, ca nu vreau sa`mi tremure tabla pe masina si nici nu particip la car audio... Ci sa mai "destresez" boxele si ca sa-mi duca playerul joasele in sub`... )
Playerul are de toate, inclusiv comenzi pt volan, dar cum nu am adaptor, cred ca va fi schimbat cu un Alpine, Pioneer, etc.
Daca e cineva care vrea Blaupunkt`ul original (modelul de pe Duster - poze prin primele pagini ale post`ului) , sa-mi lasati msj si vorbim ;)
Alta chestie minora e ca mi-am facut iluminarea albastra in portbagaj... :P
Vopsit suporturile de nr de inmatriculare in negru + foliat sigla fata...
Butoanele de climatizare de Logan 2...
Am luat un lip pt bara fata de ASstra G pe care urmeaza sa-l vopsesc si sa il montez, dar nu stiu cand... :P Voi reveni cu o poza buna din portbagaj...
Scuze de dezornidea din masina mea... Atunci era chiar dupa ce pusesem modulele de led`uri... :P
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment