Cam asta este a mea as vrea daca puteti sa imi dati ceva ideei ce ias putea face si mai ales ce culoare ii pot face ceasurile
Fara Numar
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sa o stapanesti sanatos ... prestige dci 85?
la ceasuri e o problema ... la turometru, 6 si 7 sunt rosii dupa cum sti, si e ceva de munca pentru ca trebuie pus un smd rosu cu paravan ... poti face alb cu acele rosii ... (6 si 7 turometru rosii) ar arata frumos ... si butoanele albe ... precum si plafoniera si numarul din spate ...
alte idei ai in afara de leduri?
poti face remapare, pleoape(sau angel eyes) stopuri arcuri sport amortizoare etc ...
zi tu ce planuri ai avea ...sigpicMy ride
-
In primul rand o remapare...si castigi 20CP te costa 600 ron aici www.dimsport.roLast edited by SUPERCAR; 25 April 2008, 22:46.
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos! E un Prestige dCi?
Comment
-
Pentru ceasuri poti folosi "plasma" sau leduri. Pentru leduri vorbeste cu Dsign. are lucrari tariLast edited by mihai.gigi; 25 April 2008, 23:27.
Comment
-
Uite fa bordu asa ca da bine la culoarea ta.
Comment
-
Da este prestige 1.5 dci 85 cp....................eu as vrea in primul rand sa schimb culoare la ceasuri (alb cu acele rosii cred ca da bine ) geamuri fumurii xenoane si ceva caluti dar asta mai incolo acum sunt multumit de ea asa cum este
Multumesc Mult Pt Urari
Cum fac sa intru si eu in clubul logan (sunt din buc)?Last edited by crististreulea; 1 May 2008, 21:26.sigpic
Comment
-
Am pus bine numele (fara numar) eu am luat masina in lesing acum fix o luna si dupa cum bine stiti o iei cu numere rosii si trebuie sa astepti ca dealeru sa trimita actele necesare la leasing iar leasingu sa inscrie masina ei bine eu de maine nu mai pot circula cu masina iar numere iocsigpic
Comment
-
Frumos tare loganu...Sa te bucuri de el..Multi km fara incidente..Ii sta bine culoarea asta;)http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
Comment