Fara Numar

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fara Numar

Cam asta este a mea as vrea daca puteti sa imi dati ceva ideei ce ias putea face si mai ales ce culoare ii pot face ceasurile
    sigpic

Sa o stapanesti sanatos ... prestige dci 85?
    la ceasuri e o problema ... la turometru, 6 si 7 sunt rosii dupa cum sti, si e ceva de munca pentru ca trebuie pus un smd rosu cu paravan ... poti face alb cu acele rosii ... (6 si 7 turometru rosii) ar arata frumos ... si butoanele albe ... precum si plafoniera si numarul din spate ...

alte idei ai in afara de leduri?
    poti face remapare, pleoape(sau angel eyes) stopuri arcuri sport amortizoare etc ...

zi tu ce planuri ai avea ...
    sigpicMy ride

Comment

In primul rand o remapare...si castigi 20CP te costa 600 ron aici www.dimsport.ro
      Last edited by SUPERCAR; 25 April 2008, 22:46.

Comment

Repede tu sa te lauzi ) ... da ... exact ... bari vopsite, angel eyes, stopuri cu leduri, folie (desi acolo e photoshop ) jenti oz hydra, instalatie xenon far/proiector si la interior ce am zis eu mai sus ...
        sigpicMy ride

Comment

Sa o stapanesti sanatos, cat mai multi km fara probleme si bafta la modificari

Comment

Sa o stapanesti sanatos! E un Prestige dCi?
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da andrei ... e prestige ... si la motorizare are dci... deci ...
              sigpicMy ride

Comment

Poti continua cu un kit de xenoane pentru faruri bi xenon ,se vede belea si practic faci o investitie in siguranta?

Comment

Pentru ceasuri poti folosi "plasma" sau leduri. Pentru leduri vorbeste cu Dsign. are lucrari tari
                  Attached Files
                  Last edited by mihai.gigi; 25 April 2008, 23:27.

Comment

Mie imi place multi km fara probleme si spor la tunarit
                    sigpic

Comment

Uite fa bordu asa ca da bine la culoarea ta.
                      Attached Files

Comment

Da este prestige 1.5 dci 85 cp....................eu as vrea in primul rand sa schimb culoare la ceasuri (alb cu acele rosii cred ca da bine ) geamuri fumurii xenoane si ceva caluti dar asta mai incolo acum sunt multumit de ea asa cum este

Multumesc Mult Pt Urari

Cum fac sa intru si eu in clubul logan (sunt din buc)?
                        Last edited by crististreulea; 1 May 2008, 21:26.
                        sigpic

Comment

Am pus bine numele (fara numar) eu am luat masina in lesing acum fix o luna si dupa cum bine stiti o iei cu numere rosii si trebuie sa astepti ca dealeru sa trimita actele necesare la leasing iar leasingu sa inscrie masina ei bine eu de maine nu mai pot circula cu masina iar numere ioc
                          sigpic

Comment

Eu unul nu cred ca este corect sa se procedeze asa dealerul eu zic ca este de via as da si nume dar nu stiu daca am voie sa zic este a 3-a gresala a acestei firme la un singur contract nu este normal sa se intample asa
                            sigpic

Comment

Frumos tare loganu...Sa te bucuri de el..Multi km fara incidente..Ii sta bine culoarea asta;)
                              http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                              NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google