prestige - ul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prestige - ul meu

Loganul Prestige are 107 cai. 105 scrie in carte...dar pus pe dyno..are 107... asta v-o spun 100% pt ca eu am prestige...si am verificat...

poze cu prestige-ul meu

despre prestige - ul tau ne poti povesti aici. la Nivele de echipare vorbim de logan in general.
    Bine ai venit pe forum!
    Attached Files
    Last edited by 1.5 DCI; 18 April 2007, 12:31.

bun venit pe forum si sa o stapanesti sanatos
    da de ce nu pui niste poze cu ea pe lumina,ca seara nu prea se intelege nimic din ea.

Comment

pt ca masina inca este standard....nu am nimic schimbat la ea...pe viitor sper sa fac modificari.eu nu sunt un fan infocat al tunning-ului vizual.mai mult al celui mecanic, tehnic...

Comment

Bun venit pe forum!
        Ce culoare este?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

gri comette...culoarea e criminala...e si putin cameleon....insa daca o zgarii e nasol...eu am patit-o...a reusit un dobitoc....sa-mi rada bara fatza...si ca sa o refac imi trebuie cateva milioane bune...

Comment

Daca ai Casco poti schimba bara, se schimba usor, nu dureaza mult.

Comment

nu vor sa-mi schimbe toata bara....pt ca nu e sparta...e doar rasa...s-a dus vopseaua..si putin din fibra...in rest e intreaga...nu are nici o crapatura...nici o spartura.... ar fi super daca mi-ar schimba toata bara..pt ca mi-as lua de MCV..e mai agresiva putin...dupa parerea mea..

Comment

Dar ce, nu poti sa dai si tu incet cu ea intr-un gard ceva sa secrape putin?

Comment

) sau schimbat regulile la astia de la casco...

Comment

bun venit pe forum!La ce modificari mecanice te-ai gandit?
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Sa-ti stapanesti sanatos masina si...fara incidente. Spune-mi te rog la ce viteza maxima ai ajuns cu ea (daca ai incercat) pt ca la a mea se opreste acul la 185 km/h (cred ca asta inseamna aprox 175) si de la 160 urca doar cu multa rabdare si... cu picior greu)
                      sigpic

Comment

eu prind lejer 160-170 cu 1.6 8v...prestigeul din cate stiam...180 lejer..
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Tocmai de asta intrebam. Nici mie nu mi se pare normal. O sa pun un filmulet pe forum sa spuneti si voi daca nu e ceva in neregula (mai ales posesorii de prestige)
                          sigpic

Comment

mai multe cauze...benzina proasta..vant din partea opusa...poate era un drum usor inclinat..

Comment

Bun venit pe forum
                              Ai zis de modificari (mecanice) la ce te-ai gandit?
                              Poti sa incepi cu o suspensie , niste jante , un compresor )
                              Last edited by 1.5 DCI; 19 April 2007, 09:07.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google