prestige - ul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ideea era nu de benzina ...ci daca se pot face unele modificari prin computer o resoftare ceva...si unde se pot face...chesti deastea...
    JUST ME.....30-rdd......

Comment

vezi la sectiunea de anunturi online ... cauta chiptuning sau obdtuning
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

mersi...
        JUST ME.....30-rdd......

Comment

sau schimba-i calculatorul..cu unul de de Renault Sport....cum a facut Mareom...uite-te si vezi...;)

Comment

Originally posted by rdd30
            ideea era nu de benzina ...ci daca se pot face unele modificari prin computer o resoftare ceva...si unde se pot face...chesti deastea...
            in privinta asta te ajut eu stai linistit.

Comment

raman dator....cu un suc ca suntem soferi...si nu folosesc alcoolul la volan....
              JUST ME.....30-rdd......

Comment

Buna,
                Eu cred ca e de ajuns cat prinde Prestige-ul tau 185 / 190 km/h,crezi ca esti un conducator auto atat de experimentat incat sa vrei mai mult,ptr. Soselele noastre e prea mult.Eu vb. Ca un sofer mai vechi...Autoturismul te fura cand nu te astepti....Deci totusi ATENTIE,si eu am Prestige de 1,6 16 valve care are 120 de cai ,toba sport,etc si sunt foarte multumit dar pana la o limita ,apoi intervine prostia,fitele care duc la....In fine ,multumesc si ai grija de masinuta
                Last edited by kenjiro_sanga; 30 June 2008, 23:21.
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

salutare tuturor. dupa ceva timp , revin cu imformatii si poze noi. masinuta mea a ajuns la 65.000km si i-am schimbat distributia, la ei la Dacia, dar acum parca nu mai e la fel de sprintena...oare de ce?
                  dupa asta, am fost la Vatra dornei, si mi-a tras unul un tuning mortal, de la Mercedes...Vito...dar las pozele sa vorbeasca. )

Comment

vorbesc pozele..dar nu se vad.

Comment

• nu stiu ce e cu pozele...am incercat sa le postez..dar nu au mers din cate vad..

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google