If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pt ca masina inca este standard....nu am nimic schimbat la ea...pe viitor sper sa fac modificari.eu nu sunt un fan infocat al tunning-ului vizual.mai mult al celui mecanic, tehnic...
gri comette...culoarea e criminala...e si putin cameleon....insa daca o zgarii e nasol...eu am patit-o...a reusit un dobitoc....sa-mi rada bara fatza...si ca sa o refac imi trebuie cateva milioane bune...
nu vor sa-mi schimbe toata bara....pt ca nu e sparta...e doar rasa...s-a dus vopseaua..si putin din fibra...in rest e intreaga...nu are nici o crapatura...nici o spartura.... ar fi super daca mi-ar schimba toata bara..pt ca mi-as lua de MCV..e mai agresiva putin...dupa parerea mea..
bun venit pe forum!La ce modificari mecanice te-ai gandit?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Sa-ti stapanesti sanatos masina si...fara incidente. Spune-mi te rog la ce viteza maxima ai ajuns cu ea (daca ai incercat) pt ca la a mea se opreste acul la 185 km/h (cred ca asta inseamna aprox 175) si de la 160 urca doar cu multa rabdare si... cu picior greu)
eu prind lejer 160-170 cu 1.6 8v...prestigeul din cate stiam...180 lejer..
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Tocmai de asta intrebam. Nici mie nu mi se pare normal. O sa pun un filmulet pe forum sa spuneti si voi daca nu e ceva in neregula (mai ales posesorii de prestige)
mai multe cauze...benzina proasta..vant din partea opusa...poate era un drum usor inclinat..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment