prestige - ul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

din kompressor obtii mai putina putere decat obtii dintr-o turbina.Kompressorul la radul lui consuma putere...pe cand turbina e actionata de gazele din esapament :p
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Pai si cei de la Elia au pus compresor si au scos destui cai (ziceti cati ca nu mai stiu) si depaseste 200km/h dintr-un 1,6 8v dar din 1,6 16 v o iesi ceva .....
      Last edited by 1.5 DCI; 19 April 2007, 09:08.
      sigpic

Comment

prestige-ul meu..cum am mai spus..atinge usor 200...adevarul e ca de pe la 180 pana la 200 trege un pic mai greu..dar trage...tare sunt curios...dupa ce o sa-i fac o schimbare de soft...un filtru sport,niste suspensii mai sportive...niste roti putin mai mari...si poate o evacuare..totala..de la borla...cum o sa mearga..:d

Comment

@terror3009 atingi 200 pe bord fara resoftare?
          eu stiam ca nu se duce acul mai mult de 185 asa stock de fabrica!!!

Comment

da..fara resoftare...200..dupa resoftare..iti trebuie GPS ca sa vezi exact viteza...ca la bord deja nu mai arata..ca nu mai are ce...)

Comment

Originally posted by terror3009
              da..fara resoftare...200..dupa resoftare..iti trebuie GPS ca sa vezi exact viteza...ca la bord deja nu mai arata..ca nu mai are ce...)
              pai sa iti iei si un GPS ca e bun la casa omului

Comment

Originally posted by terror3009
                da..fara resoftare...200..dupa resoftare..
                ...tot 200
                Nu prea se observa mare diferenta la top speed..dupa resoftare,schimba si evacuare,filtru de aer sport,ax cu came...si poate atunci obtii mai mult
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu stii cumva cat iti arata turometrul la 200? Mie la 185 imi arata cam 5200 si nu se duce mai mult
                  sigpic

Comment

n`am prins niciodata 200 )
                    Al meu e 1.6 8v

Comment

Scuze , eu doream de fapt sa-l intreb pe terror3009
                      sigpic

Comment

arata cam 5500...oricum..cum am mai spus..nu pun baza foarte mare pe ce-mi arata vitezometru...si nici macar turometrul...

Comment

alte poze cu masina...inclusiv...fosta zgarietura de pe bara fata...(intre timp..am reusit de am schimbat bara ..cu una noua)
                          Attached Files

Comment

tot bara stock de logan?Puteai sa pui una pilot pe asigurari in caz ca ai lovit-o ...

Comment

da..tot bara stock...nu am stiut..ca se poate pe casco...sa iei bara de la pilot..

Comment

se poate,si mie mi-e ciuda ca nu am facut la fel.Tu trrebuia sa le duci doar factura ca ai cumparat bara si sa te incadrezi in banii aia cat valoreaza o bara de dacia...pilot parca este singura care e cam la acelasi pret

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google