prestige - ul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multumesc de complimente..

Comment

Frumoasa masina, imi place gri comete dar parca tot a mea imi place mai mult albastru mineral

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Bafta si sa auzim numai de bine.
      Last edited by 1.5 DCI; 3 June 2007, 21:13.
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Si pe mine m-a sters un dobitoc tot cam in acelasi loc , insa zgarietura mea e mult mai mica. In plus, cu aceeasi ocazie, s-a mai atins si in jurul farului de ceata dreapta.
        M-am interesat si mi-au spus mai multi ca m-ar costa in jur de 2oo ron revopsirea; m-am gandit ca nu merita, ca daca nu te uiti foarte atent crezi ca e numai praf de pe drum.
        Last edited by Ruud; 16 June 2007, 18:58.
        Martinel rules!

Comment

pai nu ai casco?! ia un ciocan...sparge bine bara...si gata....eu asa am facut...

Comment

poza mai noi..cu acelasi logan...stock...:P
            Attached Files

Comment

pai si nu faci nici o modificare nimic....niste arcuri cu garda la sol mai mica...nimic?

Comment

deocamdata nu. pe viitor..cand voi avea mai mult timp...dar mai ales mai multi bani...voi incepe modificarile...

Comment

maine cred ca ma voi duce sa-mi pun folie pe geamuri...si sa-mi vopsesc jantele in negru...

Comment

frumoasa......sa ai bafta la tunat......
                    beat me if you can !!!

Comment

Cum sta pe drum la 190-200? Eu la 150-160 am emotii cu 1.4

Comment

ce sa spun...iti dai seama ca e mult mai nasol de mers cu 190-200 decat cu 140-150, asa ca trebuie sa te tii bine de volan...

Comment

Originally posted by Octavian___28
                          Vad ca esti din Arad. Cand ai drum prin TM da-mi un pm si daca am timp ne intalnim sa te plimb cu 190-200 km/h sa vezi cum sta pe drum
                          sigpic

Comment

Originally posted by mareom
                            Vad ca esti din Arad. Cand ai drum prin TM da-mi un pm si daca am timp ne intalnim sa te plimb cu 190-200 km/h sa vezi cum sta pe drum
                            vreau si eu ... vreau si eu ca a mea nu trece de 165

Comment

Originally posted by Octavian___28
                              cum sa ai emotii, a mea la 170 inca mai duce (la vale ) ) si e chiar frumos. si e tot 1.4

Comment

1 mic filmulet....cu mine...la o liniuta....(normal c-am castigat) proud:

adversarul...un Bmw 318i din '93....cu motor nou pe el (asa se lauda proprietarul)

am cam pierdut startul...dar mi-am revenit...:P
                                Last edited by crististreulea; 3 October 2007, 13:58.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google