My Car

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by BlackRally 71 View Post
    A venit Loganul!!!!!!!!!!!!!!
    Sa fie intr-un ceas bun,sa te bucuri de el!
    Mult succes!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by GGI78 View Post
      Intrebare de 10 puncte... ai cumva nr rosi de IF... si ai facut o plimbare pe sos. Fundeni azi ?

Eu sunt din Piatra Neamt, deci nu am cum sa am numere de IF!
      Am numere rosii de NT.

Originally posted by D-FENS View Post
      Sa fie intr-un ceas bun,sa te bucuri de el!
      Mult succes!
      Multumesc mult!

Deja ma gandesc la modificari!
      Last edited by andrei; 30 April 2008, 20:02.

Comment

Sa il stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
        Culoarea e Beige Sable?
        Last edited by andrei; 30 April 2008, 20:04.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Frumoasa masinutza, sa ai parte de ea. Eu am avut masinuta din imagini pana mi-am luat golanul
          Attached Files
          Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

A venit Loganul!!!!!!!!!!!!!!

Astazi am fost la AutoMoldova si l-am vazut. Maine s-au poimaine il iau acasa!
            Apropos, cat dureaza pana scot astia numerele rosii si autorizatia de circulatie provizorie 30 zile?

Si inca o intrebare: Daca e in garantie, am voie sa montez jante de aluminiu, suspensie sport, alte blocuri optice fata+spate, instalatie sunet, capota negru mat?
            Sa il stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme
            PS.Misto culoarea,si ai putea sa ii cumperi macar un tips pentru evacuarea la toba finala ceva cromat si putin mai gros,ar arata mai bine.

Comment

@Andreia, culoarea este Beige Sable sau Bej Tundra mai pe romaneste. La inceput mi s-a parut ciudata, da' acum chiar imi place si e foarte rezistenta la praful si mizeria de pe strazile din RO.

@tyger_eye04. Ma bucur ca nu sunt singurul posesor de BMW care si-a luat Logan. Frumos ursuletul! Il mai ai?

@SUPERCAR: Am eu grija de tips. Azi am dat comanda de un Borla, ca nu am chef sa rugineasca porcariile alea de prin targ pe masina mea noua.
              Nu am avut nici o masina noua in viata mea. Tot am cumparat rablele altora si am bagat bani in ele sa le aduc la adevar si la vanzare mai mult am pierdut decat am castigat. Acum stiu ca nu mai muncesc dupa nimeni si nu mai stau la garaj in canal, sa repar ce-au stricat altii! E masina mea si cum o pastrez asa o am. Nu stiu cum sa ma exprim, dar e o satisfactie unica.

Comment

Sa o folosesti saantos ....frumoasa si culoarea... multi km fara probleme si mai asteptam poze
                sigpic

Comment

Poze mai tarziu. Abia invat sa o conduc si primele impresii dupa 295km:

Suspensia este foarte buna pt. drumurile noastre, sincer nu ma asteptam, vizibilitate excelenta, foarte manevrabila, randament al motorului destul de bun tinand cont ca motorul se simte ca e strans. La categoria confort, am impresia ca sunt intr-un SUV, dar merge. Farurile + proiectoarele sunt ok, climatizarea ok. pt. Logan.

Chestia cea mai nasoala e ca dupa ce am coborat din masina, ma cam durea spatele si stergatoarele imi vine sa le arunc! Nu atat lamele cat sistemul. Inca nu am vazut masina, care sa dai spalare parbriz si sa nu plece stergatoarele! Se poate remedia? Cum?
                  In rest, sincer sa fiu, e o masina foarte potrivita pt. drumurile si traficul din RO.

Faza dura ca in timp ce am luat o mica denivelare, mi-a picat un surub de sub bord. Maine tb. sa identific de unde este si sa-l bag la loc.

Si pozele tot maine.

Aaa si sa va mai spun ceva: romanul tot roman- ce-au facut astia cum au dres, ca distanta dintre aripi si capota nu este simetrica intr-o parte si alta. Luni ma duc la service sa regleze pe acolo sa fie drept.
                  Last edited by BlackRally 71; 2 May 2008, 22:56.

Comment

Si uite un "consatean" )
                    sa stapanesti loganul sanatos si sa ai parte de el
                    si eu tot un kiss am si sunt foarte multumit de el
                    off: poate ne intlnim la o vorba ceva ca suntem cam singurii din piatra-neamt care postam pe forum

Comment

Ma bucur sa stam de vb. Lasa-mi un nr. de tel. sa te contactez.

Comment

Ma bucur sa stam de vb. Lasa-mi un nr. de tel. sa te contactez.
                        ti'am dat add pe yahoo messenger

Comment

Revin dupa cateva zile, in timp ce am condus minunata masina autohtona.
                          Si singura concluzie, per ansamblu, este ca am facut o alegere nefericita referitor la un autoturism care se vrea a fi nou, cu performante demne de anul 2008, insa doar pentru drumuri forestiere caci in rest e varza.

Cum bine imi spunea cineva pe aici, ca voi regreta BMW-ul, cam asa s-a intamplat. Nu mi-am putut imagina ca o masina fabricata in 1991 sa fie tehnic mai performanta ca una din 2008. Eu inclin sa cred ca multi dintre voi folositi Loganul ca o a doua masina, altfel nu-mi explic cum de nu va pierdeti nervii si rabdarea apasand pe o acceleratie care nu raspunde si franand in curbe ca sa nu cumva sa iesi in decor.
                          Doresc sa nu mai comentez si sa folosesc aceasta masina doar in oras si cand merg la iarba verde, la ciuperci etc.

Deci BMW-ul nu se mai vinde si as prefera oricand inca unul fie si de 20 de ani vechime, decat un Logan nou, o masina sub orice critica din toate punctele de vedere. Rog toti proprietarii de Logan si userii acestui forum-implicit- sa ma scuze pt. Ceea ce am afirmat.

Comment

E si normal sa ti se para asa deoarece intre BMW si logan e o mare diferenta......In cazul bmw anul nu este important...... dar pentru ca nu prea avem drumuri demne de viteza si de tapalagit cu nesimtire masina.....Loganul e OK in legatura cu stabilitatea....Te cam induce in eroare dimensiunea masinii si iti da senzatai ca se inclina.

Dupa cum am zis si mai demult am mers si eu cu un bmw asemanator cu al tau ( 2.0 i ) ...Mergea de rupea ... Imediat luai 180 ....Dar oricum daca mai ai BMW-ul nul vinde
                            sigpic

Comment

Sincer al meu este din 2005... Dar niciodata nu am cerut de la el performatele unui BMW 2.5... Din punct de vedere tehnic faza cu suspensiile se poate rezolva... Motorul este mult prea mic... Asa ca nu te astepta sa alerge vreodata ca un 2.5 BMW

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google