My Car

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ti se pare o diferenta mare intre BMW si Logan. Pai...ESTE o diferenta foarte mare. E vorba de putere..Si de stabilitate. Ce sa zic, dc nu ai facut un drive test inainte pe logan?
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Si un testdrive
      dar cel putin nu stiu ce sa zic, era este si va fi LOGIC ca motorul de 1.4 in comparatie cu cel de pe bmw e deja o diferenta enorma, adica eu am crezut ca ai fost constient ce masina ai cumparat. Daca totusi vroiai ceva mai multa putere de ce nu ai ales 1.6 16v ? E do diferenta marisoara cat de cat si cu stabilitatea o rezolvai tu de ceva arcuri si telescoape sport

trebuia sa te gandesti mai bine dar nici rau sa nu iti para ca mai dureaza 1-2 luni pana ce te acomodezi cu ea si cu felul ei si incet incet te obisnuiesti de altfel ca si mine. Nu pot sa zic ca sunt multumit pana la D-Zeu de masina dar nici rau nu imi pare

Comment

Nu am facut dive test, pt. Ca nu aveau masina pe benzina ci doar diesel si nu era relevanta treaba. Totusi ma asteptam la un demaraj mai bun si o stabilitate mai buna. La 90km la ora tb. Sa franez in curbe pt. Ca am impresia ca ma rastorn. Am mers cu Loganul unui amic si sincer pleaca mult mai bine. Ori am nimerit eu o masina proasta, ori ceva nu e in regula. Are un zgomot de ,,rontait" in toate vitezele, zgomot ce vine din motor. M-am uitat si ulei este, antigel este, nu-mi pot da seama.
        Sau poate nu stiu eu s-o conduc

Nu e vb. De performante ca nu am pretentie sa merg cu 240km/h, dar se misca groaznic si se simte ca motorul nu trage pt. Cei 75cp. Din unele discutii cu prietenii, am ajuns la concluzia ca v-a trage dupa 5000km. Eu inca mai sper.
        Am mai avut masini de 75cp, dar nici una nu era asa de lenta. De depasiri ce sa mai vorbesc: doar vreo doua carute si vreo 3-4 Dacii 1310. Se tureaza, ajunge la 3000 si nimic. Si nu am pretentia sa depasesc cu viteza a-V-a, ci cu a-III-a, dupa care dau a-IV-a repede. Cielo pe care l-am avut se misca mult mai bine si nu avea decat 100cm3 in plus.
        Mai astept pana fac 5000km, dupa voi vedea.

Multumesc pentru incurajari si sfaturi tuturor!

Comment

Am un coleg cu un MCV 1,6 16v cumparat cu 2 luni inainte de a cumpara eu Kiss-ul. Sta de 3 saptamani in CZAD cu vibrochenul rupt. Cica viciu de material....... Fii sigur ca nu cumparam asa ceva!

Comment

masina mea

Am mai intalnit pe cineva care spunea asta despre Logan,avea si el unul frumos dar era 1,4MPI si sti ce i-am zis de ce dai vina pe masina?Vina este a ta ca nu ai stiut ce sa-ti cumperi si, i-am dat cheia masinii mele 1,5dci cu cip de putere,vreo 90 si ceva de cai,zicandu-i du-te si fa-i o tura si vorbim dupa aceea. Cand a venit inapoi a zis ca am avut dreptate,asta este alta masina. Masina mea im pozele alaturate
            Attached Files

Comment

Nu-ti fie mila de ea,eu la 500km pe bord mergeam cu 160km/h pe deal in sus si acum dupa 6luni/30 000km/bord pot sa-ti spun ca masinile mele merg mai bine decat orice logan pe care l-am calarit. scuze cred ca la redimensionarea pozelor sa pierdut mult din ele .le refac si vi le trimit din nou
              Last edited by flota; 22 May 2008, 13:13.

Comment

Frumos Loganul, insa vreau sa te intreb ceva: Eu am luat Logan, pentru garda inalta la sol pt. Ca iarna cu BMW-ul adunam zapada de pe sosea(din cauza spoilerului fata, mult prea jos) si macar daca eram platit de primarie pt. Dezapezire..... Tu cum te descurci cu ea in situatii asemanatoare? La un gratar poti merge cu ea, pe drumuri sparte cum te descurci?

LE: Jantele unde sunt?

Comment

Originally posted by shokaliptiku View Post
                  Hei hei ... Asteapta sati vina loganul ... Sa faci vro 3 4000 cu el ... Sati dai seama cei de capul lui ... Apoi sa vezi ce drag o sati redevina BMW ul ... Si cum ai sa vrei sa vinzi loganul si nu BMW !!!
                  Cata dreptate ai avut!!

Comment

Originally posted by flota View Post
                    Asta e mas mea
                    E super masina....Felicitari pentru modificarile facute

Comment

Pe drumuri sparte daca nu merg tare e ok,important este sa nu fac balans ,la balans ating pe jos daca merg peste 20 km/h.In ceea ce priveste iarna merg foarte des la spalatorie.merci pentru aprecieri

Comment

Totusi, se vorbeste despre masina omului .Flota, nu mi-o lua in nume de rau, dar iti poti deschide propriul tau topic. Black rally, asa e, dupa un anumit nr de kilometri motorul "se lasa" . La mine s-a intamplat la 12.000 km. Dupa ce acesta "se lasa" o sa traga mai bine. Referitor la stabilitate, ce sa zic, la 90 km/h iti pot spune ca e doar o senzatie care te pacaleste. Consider ca aceste aspecte se pot rezolva destul de repede si ieftin: remapare - 150 euro , amortizoare sport 130 euro.
                        Parerea mea este ca nu trebuie sa-ti para rau de alegerea facuta , ptr ca stii cum se zice..O sa ai numai belele cu ea Doamne fereste !
                        O sa vezi ce bun o sa iti para atunci cand nu bagi mana in buzunar dupa banuti decat la revizii ;). E masina romanului pana la urma dar consider ca e un pas important fata de ce automobile se faceau pana acum la Dacia! Vechile probleme : nu se imchideau usile , ploua in ea , fara servidirectie , fara geamuri electrice etc etc !
                        Bafta multa cu ea si multi km fara probleme, asta iti doresc si trebuie sa-ti doresti si tu.
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Bine punctat joker..... aia la 90 e doar senzatie ca fuge de curtici
                          sigpic

Comment

sory.Mi-am dat seama ca trebuia sa-mi postez masina in topicul meu dupa ce am facut-o si am facut imediat topicul meu . Imi cer scuze daca am jignit pe cineva cu gestul meu

Comment

Nu cred ca ai jignit pe cineva Fii linistit. Bafta multa!
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google