My Blue Ride , GL99RLR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa, sa ai parte de ea si jantele cu gume cu tot imi plac
    Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Sa le iau pe rand...
      dan.Gutu, am incercat sa intind arcul, am si reusit, dar cred ca nu este suficient. O sa-l mai intind
      B-64-MVP - remaparea, cel putin pentru mine, a fost un succes. La acelasi stil de condus, adica mai sportiv, consumul a crescut in medie cam cu 0,5-0,6 litri. Afara am medie de 6,5 litri si in oras 8,3 litri. E mult , e putin, voi sa spuneti. Dar practic la consumurile astea, am o alta masina dupa remapare. Se simte dupa primii 200 km parcursi.
      multumesc de urari si pentru vorbele frumoase ... Tyger_eye04, alex64, r3duc, alexdachim
      Si promit sa nu ma opresc aici.
      Am uitat sa va spun de modulele de impuls comanda geamuri. Merge foarte bine. N-am pus filmuletz, ca este prea banal. Dar functional

Comment

De unde ai luat modulele cu impuls? Le ai legate pe alarma?

Comment

Originally posted by parpanel View Post
          De unde ai luat modulele cu impuls? Le ai legate pe alarma?
          Nu le am pe alarma. Sunt module hand made. Si stiu despre ce vorbesti cand spui ca sunt legate pe alarma. Pentru ridicarea automata a geamurilor la armare, mai trebuie ceva pe langa modulele acestea si anume modulul de ridicare automata a geamurilor. Costa cam 100 roni la dealer.

Comment

Frumoasa masinuta. Sa o stapanesti sanatos.
            http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

Arata bine masinuta si jantele fac toti banii.
              In sfarsit vad si loganuri cu numar de galati care sa arate bine.
              Felicitari, tine-o tot asa
              Anunturi auto

Comment

Foarte frumos Loganul! Imi place Cum ai schimbat iluminarea de la butoanele de pe consola centrala?
                http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

Originally posted by Dooku View Post
                  Foarte frumos Loganul! Imi place Cum ai schimbat iluminarea de la butoanele de pe consola centrala?
                  Am inlocuit ledurile portocalii cu leduri albastre. Nimic complicat. Se da consola centrala jos si apoi scoti butoanele. Le-am luat in casa si acolo se face treaba. E destul de usor daca ai experienta cu pistolul de lipit.

Comment

Arata bine,dar la niste arcuri sport nu te-ai gandit??Ar arata foarte bine mai joasa.
                    In rest e frumoasa ,multi km fara probleme....

Comment

Frumoasa foc ...................Jantele sunt super super, dar portbagajul nu zguduie masina cand se deschide?
                      Last edited by kata dog; 2 June 2008, 19:41.
                      sigpic

Comment

Cat te-au costat becurile philips blue vision?Si cum ai procedat la montarea lor??Le zice blue vision ca au o tenta albastra sau doar asa?Eu as vrea un alb deschis cum e acela de xenon

Comment

Originally posted by lupulucian View Post
                          Am inlocuit ledurile portocalii cu leduri albastre. Nimic complicat. Se da consola centrala jos si apoi scoti butoanele. Le-am luat in casa si acolo se face treaba. E destul de usor daca ai experienta cu pistolul de lipit.
                          Multumesc! Am sa incerc si eu
                          http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                          NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

Originally posted by shiftyasd View Post
                            Cat te-au costat becurile philips blue vision?Si cum ai procedat la montarea lor??Le zice blue vision ca au o tenta albastra sau doar asa?Eu as vrea un alb deschis cum e acela de xenon
                            Incearca aici:

Comment

Originally posted by parpanel View Post
                              ms mult.Si cu montatul??http://philips-shop.ro/details/BECFA...r2buc-7268.htm
                              eu m-am gandit la becurile astea

Comment

Asta l-am luat si eu. Poti sa le schimbi si tu foarte usor daca ai mainile mai subtiri.
                                Pe urma fa si un reglaj de faruri pentru ca e numai 10 RON in service.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google