My Blue Ride , GL99RLR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nota 10 ..Imi place masina f mult...Iar de jante nu se pune problema ..:P ..L-am copiat nitel ..

Comment

Masina are montat recent filtru` de polen ..
      si cateva poze inainte si dupa montare
      Attached Files

Comment

Unde vine bagat filtru ala de polen ? Din poza nu imi dau seama .

Comment

In dreapta pe lateralu` consolei centrale jos ...Sper sa intelegi...Am incerc sa fac alte poze sa vezi

Comment

Multumesc mult Andrei pentru ajutor ( postarea pozelor cu filtrul ). Am cu cine.

Comment

Lucian, tu de unde ai luat filtrul?
              Last edited by danielliviu; 22 July 2008, 23:03.
              GL-22-TOF

Comment

Misto pe tine te-am copiat cu jantele ai fost printre primii 2 de pe forum cu jante wf pro sprint creca eu am fost al 3lea acuma sunt vreo 5 6

Comment

Originally posted by danielliviu View Post
                  Lucian, tu de unde ai luat filtrul?
                  De pe forum. Nu stiu exact datele tipului. Autofiltre parca avea ID-ul de mess

Comment

Aha. Mersi. Credeam ca de la vreun magazin din Galati... Ca se gasesc greu la noi in oras...
                    GL-22-TOF

Comment

Pt putin luci...Poti conta oricand

Comment

De azi mi-am montat duze sprituitoare parbbriz pe stergatoare. Duzele sunt facute din bronz si sunt sub forma unor tuburi ( L= 50 mm, d= 5 mm ) avand patru orificii de 0.7 mm pe fiecare tub, respectiv per stergator. Pentru furtune am folosit tub de perfuzor ( siliconic ), avantaje folosirii acestuia fiind demonstrate in timp. Folosesc de aproape trei ani aceste tuburi fara sa am vreo problema. Promit sa revin cu imagini reprezentative, poate chiar cu un filmulet.

Comment

Pune si un clip cu semnalizarile alea pe leduri sa vedem cum arata
                          http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Trebuie neaparat sa le vad si eu. Daca e mai eficient, poate adopt si eu acelasi sistem.
                            GL-22-TOF

Comment

Originally posted by liculicu View Post
                              Pune si un clip cu semnalizarile alea pe leduri sa vedem cum arata
                              Nu mai are rost, zic eu, sa postez un clip cu semnalizatoarele pe leduri. Le-am demontat pentru ca aparea un fenomem ciudat. In primul rand, am montat becuri cu leduri, nu lampa cu leduri. Cum ziceam, aparea un fenomem ciudat. Pe langa faptul ca la semnalizare, becurile clipeau normal, pentru 3 secunde dupa care se accelera ritmul, asta nu era tot. In timp, se anula semnalizarea pe o parte sau alta. UCH-ul detecta ca defect curentul prea slab absorbit de catre circuitul de semnalizare si anuleaza iesirea pe semnalizarea respectiva ( pentru cei ce nu cunosc, UCH-ul are si functia de releu de semnalizare ). M-am trezit nu o data in trafic ca am semnalizare dreapta si nu am stanga sau invers. Este foarte periculos. Solutia ar fi una din doua :
                              - in interiorul lampii se inseriaza o rezistenta cu ledurile pentru a avea un consum apropiat de cel recunoscut de UCH.
                              - se modfica din soft referinta de curent a UCH-ului.
                              Eu unul am renuntat deocamdata la semnalizarile pe leduri. Oricum nu as interveni in UCH, as merge pe modificarile din interiorul lampii.

Comment

Bun asa , siguranta pe primul loc
                                http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google