Nota 10 ..Imi place masina f mult...Iar de jante nu se pune problema ..:P ..L-am copiat nitel ..
My Blue Ride , GL99RLR
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Misto pe tine te-am copiat cu jantele ai fost printre primii 2 de pe forum cu jante wf pro sprint creca eu am fost al 3lea acuma sunt vreo 5 6
Comment
-
De azi mi-am montat duze sprituitoare parbbriz pe stergatoare. Duzele sunt facute din bronz si sunt sub forma unor tuburi ( L= 50 mm, d= 5 mm ) avand patru orificii de 0.7 mm pe fiecare tub, respectiv per stergator. Pentru furtune am folosit tub de perfuzor ( siliconic ), avantaje folosirii acestuia fiind demonstrate in timp. Folosesc de aproape trei ani aceste tuburi fara sa am vreo problema. Promit sa revin cu imagini reprezentative, poate chiar cu un filmulet.
Comment
-
Pune si un clip cu semnalizarile alea pe leduri sa vedem cum arata
Comment
-
Originally posted by liculicu View PostPune si un clip cu semnalizarile alea pe leduri sa vedem cum arata
- in interiorul lampii se inseriaza o rezistenta cu ledurile pentru a avea un consum apropiat de cel recunoscut de UCH.
- se modfica din soft referinta de curent a UCH-ului.
Eu unul am renuntat deocamdata la semnalizarile pe leduri. Oricum nu as interveni in UCH, as merge pe modificarile din interiorul lampii.
Comment
-
Comment