My Blue Ride , GL99RLR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumos tare Luci.....si eu visez la niste triple noi, dar mi-a sarit femeia in cap cand a auzit ca vreau sa le schimb........mai astept un pik..cine stie..
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• E grele cu femeile astea. Parca-s facute de-o mama, toate, frate. Dar stii cum se zice...greu cu ele, greu fara ele. Mai bine cu, atunci. Mult succes si Sarbatori fericite.

Comment

• Frumos ii mai sade cu triplele astea bengoase pe albastru egee. Sa te bucuri de ele si sa ai multi km fara probleme. BERGANBIER

Comment

• Multumesc tare de tot Nicule. A fost ca un vis care a devenit realitate. Mi le doream de mult dar nu reuseau sa intre in TOP 10. A fost sa fie de Craciunul asta. Mersi inca o data

Comment

• sa te bucuri de ele si sa fiti amandoi( tu si Loganul tau TOTAL) la fel: deosebiti!
            Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
            Andreea Trifu

Comment

• arata bine ....daca te intereseaza "difuzorul' meu ..vb pe mess

Comment

• Multumesc tuturor. Si bineinteles ca o sa vorbim Cristi.

Comment

• Frumos Luci, triplele alea le-am ochit si eu, poate le aduce iepurasul de Pasti, ca Mosu' e cam zgarcit anul asta.
                  In alta ordine de idei, masina arata foarte bine, e sursa mea de inspiratie pentru tuning (cand or fi bani) deoarece e aceeasi culoare cu a mea.
                  Last edited by cory; 23 December 2008, 20:04. Reason: Automerged Doublepost
                  Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Frumos ! Sa ai grija de ea, si sa ne vedem cu bine in 2009 ! Poate vine iepurasul,cu faruri.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Cine stie Dane? Poate vine. Mult succes si tie cu toate chestiile pe care le ai de facut de acum incolo. Ai de treaba nu gluma, cu noua investitie.

Comment

• Cel mai mult mie imi plac jantele oricum loganul tau i foarte frumos si mai ales culoarea cu toate ca este una pretentioasa la mizerie spor la modificari.

Comment

• Da, frumos n-am ce zice . Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !!!
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Multumesc tuturor pentru urari si nu numai. Mult succes in noul an. Spor la tunarit

Comment

• S-au intamplat destule anul acesta, ce deja s-a scurs. Stau si ma uit la cum arata My blue ride si nu-mi vine sa cred cate schimbari a suferit. Anul trecut pe vremea asta nu eram membru activ loganclub iar GL 99 RLR nu arata asa. Si astea se datoreaza clar loganclubului. La multi ani tuturor si sa ne vedem cu bine.

Comment

• Multumim pentru urarile de bine si sa ai grija de RLR(per TOTAL) ca de nu iar te iau la ''flesuit" pe viaduct ,apropoo tu ai fost primul Loganist din club flesuit de mine. Asta , ieri parca? nu?
                                Last edited by Nikolas_bnm; 31 December 2008, 14:52.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google