Becuri cu leduri la semnalizari?....arata mai bine cu leduri?Poti pune o foto cu becurile sau cu efectul lor?
My Blue Ride , GL99RLR
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by dorutz View PostMi se pare mie sau pe consola centrala ai lipit autocolant negru ?
Aici am vazut http://www.loganclub.ro/forum/vand_u...ele-t3134.html
Comment
-
Originally posted by adrianixx View PostBecuri cu leduri la semnalizari?....arata mai bine cu leduri?Poti pune o foto cu becurile sau cu efectul lor?
Comment
-
Alex86...Adevarat ca A Inviat. Multumesc. Resoftarea am facut-o la OBDTunning, prin reprezentantul din Galati.Last edited by valeriuciprian; 28 April 2008, 17:24.
Comment
-
Super masinuta as avea o rugaminte sa-mi zici cum e vad Becurile de le ai pe masina as vrea sa-mi cumpar si eu si nu stiu daca meritata atat (Becuri Philips Blue Vision) ms frumos anticipat
Te rog sa nu mai folosesti scrierea mirc.Last edited by valeriuciprian; 21 May 2008, 23:26.
Comment
-
Originally posted by raducassanova View PostSuper masinuta as avea o rugaminte sa-mi zici cum e vad Becurile de le ai pe masina as vrea sa-mi cumpar si eu si nu stiu daca meritata atat (Becuri Philips Blue Vision) ms frumos anticipat
Te rog sa nu mai folosesti scrierea mirc.
Iar cu scrierea mirc........Are you talking with me ?
Comment
-
Mijto masina. Multa munca si bun gust. Misto. Multi km fara probleme.
Comment
Comment