My Blue Ride , GL99RLR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Becuri cu leduri la semnalizari?....arata mai bine cu leduri?Poti pune o foto cu becurile sau cu efectul lor?

Comment

Originally posted by dorutz View Post
      Mi se pare mie sau pe consola centrala ai lipit autocolant negru ?
      Chiar asa este, am lipit colant negru mat, ca sa iasa in evidenta butoanele, cat de cat. Dar nu a iesit exact cum am vrut. Vreau s-o dau jos si s-o vopsesc cu negru mat. Arata bine asa, dar cred ca vopsita este si mai bine. Am vazut pe forum ca cineva vinde console centrale negre. Sunt curios cum arata.
      Aici am vazut http://www.loganclub.ro/forum/vand_u...ele-t3134.html

Comment

Felicitari lucian !
        modificat cu bun gust !
        LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
        LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
        LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Originally posted by adrianixx View Post
          Becuri cu leduri la semnalizari?....arata mai bine cu leduri?Poti pune o foto cu becurile sau cu efectul lor?
          Efectul este super. Se aprind si se sting instantaneu. Dar din cauza faptului ca un led consuma infinit mai putin decat un bec, unitatea centrala , pentru ca nu exista releu de semnalizare la ogan, nu-l vede in circuit. Ritmicitatea la primele blinkuri este ceaa normala dupa catre se intensifica si asa ramane pana anulezi semnalizarea. Pe spate se monteaza usor, dar pe fata e crima frate.

Comment

Frumoasa masina si modificari cu bun gust spor la tunarit. Hristos a Inviat. unde ai facut resoftarea?

Comment

Alex86...Adevarat ca A Inviat. Multumesc. Resoftarea am facut-o la OBDTunning, prin reprezentantul din Galati.
              Last edited by valeriuciprian; 28 April 2008, 17:24.

Comment

Intre timp, n-am stat degeaba si am schimbat iluminarea bordului, ca la Golf IV. Mi-a placut foarte mult si ca urmare am luat masuri.
                Attached Files

Comment

Super masinuta as avea o rugaminte sa-mi zici cum e vad Becurile de le ai pe masina as vrea sa-mi cumpar si eu si nu stiu daca meritata atat (Becuri Philips Blue Vision) ms frumos anticipat

Te rog sa nu mai folosesti scrierea mirc.
                  Last edited by valeriuciprian; 21 May 2008, 23:26.
                  http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Originally posted by raducassanova View Post
                    Super masinuta as avea o rugaminte sa-mi zici cum e vad Becurile de le ai pe masina as vrea sa-mi cumpar si eu si nu stiu daca meritata atat (Becuri Philips Blue Vision) ms frumos anticipat

Te rog sa nu mai folosesti scrierea mirc.
                    Becurile se vad super bine. De ce spun asta? Pentru ca am castigat cel putin 25 metri la faza scurta si 50 la cea lunga. Cand merg cu faza scurta, noaptea, primesc dese flashuri de la cei din trafic....Ca sa trec pe faza scurta. Iar cand trec pe faza lunga , inteleg ca asta e. Si nu am farurile, se intelege, date pe sus din butonul de reglaj inaltime faruri.

Iar cu scrierea mirc........Are you talking with me ?

Comment

De azi, mi-am montat si sistemul de deschidere din buton, telecomanda si bord, a portbagajului.
                      Vezi filmuletzul...
                      Multumesc , in primul rand lui Dan Gutu, din Focsani ( prietenii stiu de ce ) si lui ady62 , Adrian , fara de care nu ar fi fost posibil montajul.

Comment

Simplu si cu gust....Super.....Imi place mult loganul tau.....Si culoarea...Cu jantele alea....Super ce sa mai .....Bafta in continuare....
                        ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Mijto masina. Multa munca si bun gust. Misto. Multi km fara probleme.
                          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Da,frumos si practic.Sa mai intinzi putin arcul,deschiderea sa fie mai lenta.
                            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Frumoasa masina modificari facute cu cap. Frumos filmuletul cu portbagajul. Ai intins mai mult arcurile de se deschide complet?

Comment

Frumoasa masina . Am si eu o intrebare pentru tine in legatura cu remaparea facuta. Ai avut probleme cu motorul, consumul si alte chesti de genul asta???
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google