My Blue Ride , GL99RLR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa o stapanesti sanatos.
    Cu bun gust.
    Toate cele bune.
    PS: acum ai 95 cai maxim.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
      Sa o stapanesti sanatos.
      Cu bun gust.
      Toate cele bune.
      PS: acum ai 95 cai maxim.
      98 cai. Pe stand

Comment

Revin cu imagini noi cu My blue ride
        Am achizitionat kitul de arcuri sport de la Eibach. 550 roni de la racingnick.Ro
        Rezultatul : O garda la sol mai mica cu 40 mm ( masurati ) si o imbunatatire radicala a stabilitatii. Recomand celor cu dinamismul in sange. Merita fiecare banut. Si acum pozele
        Attached Files

Comment

Pune un grafic cu acei 98 cai.
          Multumesc.

Comment

Acesta este un GRAFIC CU 98 DE CAI...................
            A ramas la Dimsport Bucuresti (Sos. Dudesti-Pantelimon Nr 44, Sector 3 ). Intreaba de Andrei.
            Stima si tie.

Comment

Cum spuneam, revin cu imagini si cu un filmulet, cu duzele spalator parbriz montate pe stergatoare. Merg destul de bine, asa cu cate 4 orificii pe fiecare stergator. Presiunea insa este foarte mare. Pompa, totusi face fata la aceasta presiune.
              Si bineinteles, mi-am imbracat volanul in piele. L-am trimis in Craiova. Nu spun la cine, pentru a nu face reclama, dar meseriasul are topic pe loganclub (pentru cine este interesat). Volanul a iesit destul de bine, in conditiile pe care meseriasul le-a avut la dispozitie ( criza de timp ). Ii multumesc cu aceasta ocazie pentru promptitudine.
              Attached Files

Comment

Mi se pare chiar utile ;) Numai bine !
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                  Mi se pare chiar utile ;) Numai bine !
                  Oricum, sunt in faza de prototip. Dupa ce am facut deja cateva sute de kilometri, am niste idei de imbunatatire a duzelor. Oricum ideea va ramane aceeasi, nu se va modifica duza.

Comment

Felicitari ... Lasata mai jos arata si mai bine !

bvo
                    LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                    LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Lucian am si eu o intrebare la tine: cati cai aveai inainte de remapare???
                      sigpic
                      The MVP

Comment

@mvp: motoarele au stock 87 cai, iar cresterea de cai e undeva la 5-8. Vb cu ggi.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                          @mvp: motoarele au stock 87 cai, iar cresterea de cai e undeva la 5-8. Vb cu ggi.
                          Exista vreun dealer Dacia in Romania sau in lume care iti da vreun alt act decat cele de genul : factura proforma si carte de identitate, acte in care sunt inscrise doua puteri ale motoarelor? Si-a cumparat cineva Logan in Romania, dupa un test de putere pe stand? Nu exista doua motoare identice ( de acelasi tip ma refer ) pe Logan. 0.5 cmc si tot difera de la unul la altul. Dar softul este acelasi pe tipul de motor ( ma refer aici la cele din acelasi lot ). Tocmai din acest motiv se realizeaza resoftarea pe softul original extras de pe masina respectiva. Altfel exista un soft pentru 1.4, unul pentru 1.6 si asa mai departe...
                          Cine cauta crestere de putere la resoftare? Cezar, tu? Sau vrei o alta curba de cuplu mecanic? Putere sau cuplu? Ce cauti dupa resoftare? Puterea maxima o avem sus in turatie si inainte si dupa resoftare. Conduci dupa 5000 de ture? Cat de des? Atunci.................................?
                          Last edited by lupulucian; 14 September 2008, 17:14.

Comment

Eu doar am raspuns la intrebarea MVP-ului.
                            Acum ca vin cu alta intrebare: cat e cuplul acum? De la ce rpm incepe? care e plaja in care se mentine la valori maxime?
                            Toate cele bune.
                            PS: postul tau chiar nu isi avea rostul
                            Last edited by Cezar; 14 September 2008, 17:19.

Comment

Este topicul meu. Postul tau nu-si avea rostul. Revin cu un grafic tiparit si scanat.

Comment

Dap cam asa se pare, eu stiu de 86 cp, plus cresterea aia de 5-8 cai pe care o primesti, tot nu faci 98 de cai, sa nu mai punem la socoteala tipul uleiului si conditiile atmosferice si starea filtrului de aer. Nu am spus nimic cu rautate dar vroiam sa stiu cum ai ajuns la 98. Respect lucian.
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google