If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dap cam asa se pare, eu stiu de 86 cp, plus cresterea aia de 5-8 cai pe care o primesti, tot nu faci 98 de cai, sa nu mai punem la socoteala tipul uleiului si conditiile atmosferice si starea filtrului de aer. Nu am spus nimic cu rautate dar vroiam sa stiu cum ai ajuns la 98. Respect lucian.
Respect si tie. N-am nimic cu nimeni. Noduri in papura se pot gasi oriunde, insa.
Asa mi-au spus atunci dupa resoftare, cand am dus-o pana la 5800 de ture pe fiecare treapta, ca am in jur de 98 de cai. Cum zicem, noduri in papura se pot gasi oriunde.
Este alta masina. Nu nu numai mai stabila, ci este o alta masina. Iar chestia cu 120 km nu mi se intampla. Nici la 130, 140 sau 150 km. Mai mult n-am mers. Dar o s-o fac. Recomand tuturor. Montajul m-a ajuns 100 RON.
Dar telescoapele stock tot mai tin 30.000 km......Orcum dupa mine arcurile sport e primu pas care trebuie facut unui logan.......Si arata si fff bine masina acuma mai joasa , spor la treaba in continuare
Dap este mai stabila , dar o sa iti distruga telescopele stok ptr ca ele nu isi mai fac intreaga cursa numai bine !
Actualele amortizoare sunt pe gaz , standard ca dimensiuni, dar pe gas. Este altceva. Intr-adevar regimul normal de lucru ( echilibru ) al amortizoarelor acum cu arcurile sport, este mai comprimat. Am rulat 1000 km cu amortizoarele DACIA vechi, dupa care le-am montat pe cele pe gas. Asa s-a intamplat. Am simtit stabilitatea masinii inca avandu-le pe cele vechi. Nu mai trancaneau asa de mult, din cauza regimului de lucru mai comprimat. Cele pe gas sunt renumite tocmai pentru comportarea la regimul acesta de lucru mai comprimat. Nu am cum sa le distrug pentru ca viata masinii mele este una...Boiereasca. Doar strazi, fara drumuri de tara sau nu mai stiu ce atlceva.
Stima tuturor
1. Discutille in contradictoriu despre cai putere si cuplu obtinut peste ce a avut masina stok mi se par inutile !
fiecare poate spune orice despre cati cai are , celorlalti ramanandule sa creada sau nu ...
eu spre exemplu din 1.6 8V am reusit sa scot 120cai si peste 500NM... Asta doar daca deschid portbagajul ... E vro problema ?!
2. lupulucian cat teau costat amortizoarele ?! Ai schimbat doar fata sau fata+spate !?
in rest ce pot spune ... Masina arata mai mult decat OK ... Este simpla , dar cu bun gust si asta este de efect ... Cel putin pentru cei cu ochiul si cu gustul rafinat !
felicitari ... Si spor in continuare la realizari
imi termin replayul cu o rugaminte mai veche ... Knd o pot conduce si eu !?
si cu o intrebare ... Ce mai urmeaza , ce planuri de viitor mai ai ?!?
Merci pentru aprecieri si pareri Dragos. Cand o poti conduce? Maine, ce faci? Amortizoarele au costat 320 Roni, fata si 220 Roni pe spate.
Iar ca planuri de viitor, mai am cativa pitici. Filtrul sport ( care nu mi-a ajuns deocamdata ), ceasuri suplimentare, sistem audio mai scuturat si kitul de la Carline. In ordinea asta.
Ma intorc cu pozele asa cum am promis.
My blue ride are de ceva timp o noua fata. N-am postat-o pana acum pentru a trebuit sa arate.....Nu stiu cum. Curata cred. Deci ....Up date la My blue ride
Intre timp a capatat si doua module noi. Unul pentru comanda avariilor la franarea de urgenta si al doilea, modulul confort pentru ridicarea geamurilor la inchiderea usilor din alarma. Si bineinteles numere noi de inmatriculare. Nu au iesit cele pe care le doream, dar nu ma las pana nu o sa apara asa cum le vreau.
Se pregateste...... Filtrul sport si bara rigidizare fata. Ne vedem saptamana viitoare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment