Lucian ce numere noi ai pus?Ca nu mi se pare...Plus ca inca ai suporti de numere cu Nalba Bravo
My Blue Ride , GL99RLR
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Numere atat de noi ca frigeau cand le-am pus. Sunt cu scrisul atat de subtire ca se pierde in timp si spatiu. Pe bune acum, sunt noi. Asa arata acum
Iar suportii cu Nalba dau bine la vopseaua bleu.Last edited by lupulucian; 18 November 2008, 19:20.
Comment
-
Kitul din fata, adica doar cei doi ochelari proiectoare, au costat aproximativ 400 lei. Restul, partea centrala, am primit-o ( dator si multumesc dany_vdf ).
Revin, asa cum am promis cu poze. Filtrul sport montat saptamana aceasta.
Designul si traseul admisiei, au fost concepute dupa mai multe cautari. Si a iesit asa...
In ceea ce priveste comportamentul, pot spune ca se simte o mai buna reactie, mai rapida adica, la acceleratiile lungi sau mai din scurt.Attached Files
Comment
-
Faine imbunatatiri!!! Cum se aude cu filtru sport??? Si buza aia de cauciuc de pe ce masina e???? Da uper bine!!! BV SI SPOR LA TUNARIT!!!
Nu mai scrie cu majuscule si nu mai abuza de semnele de exclamatie.Last edited by Cezar; 16 December 2008, 20:21.
Comment
-
Nu ma refeream la baza spoilerului intre proiectoare.........nam mai vazut decat mare dar da super bine!!!!
Comment
-
Intre timp, acel cheder despre care vorbesti, a disparut. A aparut in schimb piesa lipsa din acest puzzle al kitului fata. Acum este complet.
In alta ordine de idei, my blue ride GL 99 RLR, a primit de Craciun, triple noi. Pentru cei necunoscatori, my blue ride si eu avem aceeasi zi de nastere, ca sa spun asa. 25 decembrie. In ultimii trei ani, mi-a fost alaturi, zi de zi. Si ii multumesc pentru asta. Si tot ei, ii datorez prietenii pe care ii am , in loganclubul Galati. Multumesc.....Valeriu, Mircea, Emil, Florin, Iashca, Nicusor, Daniel, Adrian. Si nu numai lor. Tuturor celor care prin loganclub Galati, duminica de duminica imi aduc aminte ce inseamna prietenie. Va multumesc tuturor. Gata cu sentimentalismele. Acum pozele...........
Comment
-
Multumesc de urare.
Total pe porbagaj? Doua explicatii. Una, pentru am avut doar aceste litere disponibile. Proveneau de la un SEAT TOLEDO. Alta combinatie de litere nu mi-a trecut prin cap.
Asta o explicatie si a doua ar fi ...ca incepe sa arate asa cum mi l-am dorit, loganul meu. Tinde spre total, adica.
Comment
Comment