Frumos tare Luci.....si eu visez la niste triple noi, dar mi-a sarit femeia in cap cand a auzit ca vreau sa le schimb........mai astept un pik..cine stie..
My Blue Ride , GL99RLR
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Frumos Luci, triplele alea le-am ochit si eu, poate le aduce iepurasul de Pasti, ca Mosu' e cam zgarcit anul asta.
In alta ordine de idei, masina arata foarte bine, e sursa mea de inspiratie pentru tuning (cand or fi bani) deoarece e aceeasi culoare cu a mea.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Da, frumos n-am ce zice . Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !!!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
S-au intamplat destule anul acesta, ce deja s-a scurs. Stau si ma uit la cum arata My blue ride si nu-mi vine sa cred cate schimbari a suferit. Anul trecut pe vremea asta nu eram membru activ loganclub iar GL 99 RLR nu arata asa. Si astea se datoreaza clar loganclubului. La multi ani tuturor si sa ne vedem cu bine.
Comment
-
Multumim pentru urarile de bine si sa ai grija de RLR(per TOTAL) ca de nu iar te iau la ''flesuit" pe viaduct ,apropoo tu ai fost primul Loganist din club flesuit de mine. Asta , ieri parca? nu?Last edited by Nikolas_bnm; 31 December 2008, 14:52.
Comment
Comment