Asa-i Nicule. Parca ieri s-au intamplat astea, nu luni de zile.
My Blue Ride , GL99RLR
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cam de multisor n-am mai postat la my blue ride. Atat de mult incat in proiectorul stanga, s-au aciuiat niscaiva pestisori. Vorba colegilor din loganclub Galati.
Azi profitand de vremea super de afara, mi-am facut curaj si m-am bagat la treaba. Am demontat proiectorul inundat.
Pozele vorbesc de la sine, cred eu.
Criza i-a lovit pe cei de la Mioveni, cu mult inainte de criza actuala, inca de prin 2005. De ce? Pentru ca in loc de 4 suruburi de prindere a proiectorului, asa cum au decis cei de la VALEO, ai nostri au decis ca merg doar doua suruburi, in diagonala.
Mentionez ca nu s-a umblat anterior, la respectivele proiectoare, eu fiind primul.
Comment
-
Originally posted by SPQR View Postai zis că pui niște poze cu locul unde trebuie montat filtrul de polen...dacă ai timp pune te rog să văd și eu...mulțumesc
Uite aici http://www.loganclub.ro/forum/my_blu...r-t4302p3.html postul 47. Amicul Andrei, le-a pus pentru mine.
Comment
-
Originally posted by lupulucian View PostPentru ca in loc de 4 suruburi de prindere a proiectorului, asa cum au decis cei de la VALEO, ai nostri au decis ca merg doar doua suruburi, in diagonala.
Astia de la Mioveni s-or fi gandit ca benzinarele trebuie sa fie mai usoare...sa se tina dupa dizeloaice
Succes in continuare cu masina.sigpic
Comment
-
Daca stiam ca o sa aiba un asa succes, acvariul din proiector, deschideam un topic special pentru asa ceva. Am ratat ocazia. Ramane pentru proiectorul de pe partea dreapta.
Iar in ceea ce priveste , acea pseudo-grija a ta Valeriu, e si normal. Tractoarele, adica dieselurile sunt mai grele pe fata decat ale noastre. Nu-i de mirare daca la tine o sa fie prinse proiectoarele in dibluri de lemn. Ca ajunge cata greutate, cara saracele pe fata.
Comment
Comment