My Blue Ride , GL99RLR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa-i Nicule. Parca ieri s-au intamplat astea, nu luni de zile.

Comment

• Cam de multisor n-am mai postat la my blue ride. Atat de mult incat in proiectorul stanga, s-au aciuiat niscaiva pestisori. Vorba colegilor din loganclub Galati.
      Azi profitand de vremea super de afara, mi-am facut curaj si m-am bagat la treaba. Am demontat proiectorul inundat.
      Pozele vorbesc de la sine, cred eu.
      Criza i-a lovit pe cei de la Mioveni, cu mult inainte de criza actuala, inca de prin 2005. De ce? Pentru ca in loc de 4 suruburi de prindere a proiectorului, asa cum au decis cei de la VALEO, ai nostri au decis ca merg doar doua suruburi, in diagonala.
      Mentionez ca nu s-a umblat anterior, la respectivele proiectoare, eu fiind primul.
      Attached Files

Comment

• ai zis că pui niște poze cu locul unde trebuie montat filtrul de polen...dacă ai timp pune te rog să văd și eu...mulțumesc

Comment

• ai scapat de acvariu? si te laudai ca dai pe noi pirania din acvariu
          sigpic

Comment

• Glumea si el,ha,ha,ha.

Comment

• Originally posted by SPQR View Post
              ai zis că pui niște poze cu locul unde trebuie montat filtrul de polen...dacă ai timp pune te rog să văd și eu...mulțumesc
              Pai sunt postate de acum cateva luni deja.
              Uite aici http://www.loganclub.ro/forum/my_blu...r-t4302p3.html postul 47. Amicul Andrei, le-a pus pentru mine.

Comment

• Originally posted by lupulucian View Post
                Pentru ca in loc de 4 suruburi de prindere a proiectorului, asa cum au decis cei de la VALEO, ai nostri au decis ca merg doar doua suruburi, in diagonala.
                Zic si eu nu dau cu paru'
                Astia de la Mioveni s-or fi gandit ca benzinarele trebuie sa fie mai usoare...sa se tina dupa dizeloaice
                Succes in continuare cu masina.
                sigpic

Comment

• Las', nu-ti face griji ca ieri am demontat un tablou de bord (ceasuri) care la fel erau prinse tot in 2 suruburi in diagonala. Celelalte 2 nici nu au existat pe acolo.... nici gaurile nu erau formate complet . Asa ca nu esti sigurul.
                  Pacat ca ai desfiintat acvariul...
                  GL-22-TOF

Comment

• Off topic / Inseamna ca astazi o punem de-o saramurica.

Comment

• Daca stiam ca o sa aiba un asa succes, acvariul din proiector, deschideam un topic special pentru asa ceva. Am ratat ocazia. Ramane pentru proiectorul de pe partea dreapta.
                      Iar in ceea ce priveste , acea pseudo-grija a ta Valeriu, e si normal. Tractoarele, adica dieselurile sunt mai grele pe fata decat ale noastre. Nu-i de mirare daca la tine o sa fie prinse proiectoarele in dibluri de lemn. Ca ajunge cata greutate, cara saracele pe fata.

Comment

• Revin dupa o lunga perioada pe my blue ride.
                        Intre timp am schimbat luminile de pe consola centrala, aferente ventilatorului, AC, directionare aer si gama de temperatura, toate in albastru. Si bineinteles, spotul lectura, tot cu leduri. Multani danielliviu. Recomand celor din Galati.
                        Attached Files

Comment

• ce frumos vine stickerul ala cu renault pe albastru.

place si consola centrala.

ai grija de ea.
                          sigpic

Comment

• Ce leduri ai pus si de unde le-ai luat? La plafoniera
                            Cumpar volan de Duster

Comment

• Belea masina...arata frumos cu bara asta..zici ca e F1

Comment

• Revin cu un filmulet. Mi-am schimbat duzele originale cu unele de la Skoda. Si-au dovedit utilitatea la valeriuciprian. Asa ca ...........las filmuletul sa spuna mai multe.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google