My Blue Ride , GL99RLR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu inteleg nimic din film.. Mai bine filmai din masina cu parbrizu curat, sa vedem si noi cum imprastie lichidu pe parbriz. Asa nu prea se vede

Comment

• Merg mai bine aceste stropitori ca cele de pe logan cat te-au costat?

Comment

• @radu2008 : Au costat 34 lei setul. Merg mult mai bine decat cele originale, prin faptul ca functioneaza ca o perdea de apa, stropita pe intreg parbrizul. Imi pare rau ca nu a prins filmuletul exact ce am vrut sa arat. O sa incerc sa fac din alt unghi.

De astazi , my blue ride , are o noua emblema.
        Attached Files
        Last edited by lupulucian; 4 April 2009, 16:55.

Comment

• ohoho.. .frumos ...

ce bine in 'sade'. cand si pe spate?
          sigpic

Comment

• Este si pe spate, Gicule , dar n-am postat aici. Am postat la topicul emblemelor noastre

Comment

• domnu lucian pot sti si eu de la ce skoda sunt diuzele ca vreau si eu daca actioneaza ca o perdea (bora, ocatvia, golf4) si daca trebuie facuta vreo modificare ceva ?

mersi si succes in continuare la masinuta asta deosebita
              p.s. imi palce f mulkt cum se vede cu albastrul ala pe consola centrala, chiar mie ciuda ca nu are cine sa imi faca si mie >:P

GATA !
              am gasit solutia la domnul valeriu :>
              Last edited by RazvanB; 20 May 2009, 10:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Multumesc mult Razvan. Poate ne vedem la regionala din 14 iunie, din Galati
                Revin cu noutati despre my blue ride.
                Spoilerele au capatat...o alta fata.
                Va las pe voi sa decideti, daca a meritat.
                Attached Files
                Last edited by lupulucian; 30 May 2009, 16:09.

Comment

• binenteles ca a meritat. orice lucru facem la masinile noastre, se merita...zic bine, nu..
                  Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• F bine arata. Un pret pt kit?

Comment

• Arata f bine ...

P.S cromu ni ai incercat sa il dai jos ? ca parca nu arata asa frumos cu el ...

Comment

• Foarte frumoasa masina da jos cifrele alea cu TOTAL ca nu Citroen si stikerul cu Renault F1 team ca nui RS... fara suparare da is cam kitch

PS: Fata la masina ii mortala... bafta incontinuare
                        2004 Dacia Logan 1.4MPi
                        2006 Dacia Logan 1.5dCi
                        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Felicitari , ai facut ceva frumos .M-ar interesa unde ti-ai pus caii putere si cum se simt. Sa ai grija de golanul tau

Comment

• imi place cum este facuta. e super kitul. impartasesc aceeasi parere cu al lui tudor_cj. e super masina, dar stikerele o strica putin. mai ales cuvantul total!!! cand il citesc ma duce la gandul .. sistem turbo. mi se pare ca e din alt context si nu are nicio legatura cu masina. daca esti fan guta si neamul lui poti sa il lasi pe masina ca atunci esti pe sistem... total.
                            sigpic

Comment

• Ce dimensiune au stergatoarele ? 19 " sunt egale ?
                              http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• salut lucian, !
                                am incercat ceva frumusel pe loganasul tau;) sper sa nu te superi
                                mersi;)
                                Attached Files
                                My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google