Logan Berlina 1.2 16 V BV-90-BCC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by LoganRacer View Post
    poate o sa-ti fac pe plac o data la o liniuta si sa-ti var loganu de 1.4 pe gat sa te convingi de ce poate ;)
    Vin si eu daca faceti la Regionala. 1.4 uzat cu 225.000 km., full hopshan'. Scoatem cursele din cap la 1.2.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Dupa ce mi-am facut nervi ca mi se decojea consola centrala de vopseaua data prima oara am zis sa o cojesc pe toata si sa o revopsesc dupa cum ar fi trebuit de prima oara... si cu ocazia asta si ziua facerii inchiderii centralizate...

Totusi curiozitatea apare ... de ce e sigla de la daewoo pe actuatorul original de dacia? nici macar de renault nu era?
      Attached Files
      Last edited by LoganRacer; 5 February 2012, 22:45.

Comment

poate doar cutia era piesa originala renault . sunt multe piese contrafacute in cutii de origine renault . asa ca atentie !!!!!

Comment

Mie aia nu-mi seamana a sigla de Daewoo!
          Sa ai noroc de ea si bani sa-i dai sa "bea"!
          :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

app cat a costat buburua colegul chris-chris parca a dat vreo 7000e tot 1.2 tot cheala
            I changed her oil , she changed my life
            sigpic

Comment

Cum sa dai 7000 E pe logan berlina 1.2 16V cheala? A mea a fost 4500 E...

Comment

pai la 7000e tio iei inbunatatita?nebun sa fi sa dai 7000e pe una cheala,care ea costa cam in jur de 4500-5000e.

Comment

Poate vorbiti de SH ca daca nu vorbiti de SH, va aduc maine 4500 de euro sa imi luati si mie una noua CHEALA.

CEA MAI IEFTINA costa 6500 euro
                  sigpic

Comment

eu am dat 4500E pe ea noua, cheala acum 2 ani...

Comment

probabil ai avut si tichete rabla

Comment

Eu am mai spus pe mine ma ajuns la 300 de mil adica 7000 de e aboslut tot tot tot.
                        Si in plus asta e my ride,discutati on-topic pt off-topic sunt threaduri speciale.....
                        sigpic

Comment

Pentru mai multe detalii despre YMD gasiti pe pagina lui de my ride...

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google