Fratilor, am vandut ambience-ul si mi-am luat prestige.am facut cateva poze, nu prea multe ca nu am avut timp.
Prestige
Collapse
X
-
Sa il stapanesti sanatos!
Sper sa nu-i mai pui prelungiri la bare si astuia, ca nu-i sta bine.
-
Ma gandeam si la asa ceva, dar vreau sa ma bucur de el o perioada de timp asa cum e,fara sa-mi bag nasul prin el.singurul lucru ce am schimbat e casetofonu cu unul sonyAttached Files
Comment
-
Alte poze cu golanu meu
Comment
-
Mda faina motorizare....sa o stapanesti sanatos, am fost cu un prieten si am vazut ce poate sa faca motorasua asta...s-a dat dupa o octavia de asta noua pe la 170-180km/h si intr-o curba a depasit-o prin interior (chiar sta bine prestigiu in curbe---am auzit la cineva ca ar avea ceva telescoape pe gaz....oare e adevarat????). La intoarcere a dat dupa un seria 3 diesel tot asa si la intrare in cluj a venit in paralele cu noi sa intrebe cati cai are ))) dupa care BMW-istu: " Da mere bine loganu" ))
PS: tare motorizarea asta....vreau si eu(((...de doi lei :p
Comment
-
Pai e simplu silviu: daca vorbesti de greutata pur si simplu compar-o cu berlina de 1.6 si vezi diferenta iar daca vorbesti de telescoape intreaba-i pe cei din service; eu am aflat si de la ei,dupa ce citisem pe forum ca sunt pe gaz. Parerea mea e ca aceste caracteristici ajuta amandoua la o stabilitate mai buna.If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
Comment