Prestige

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Foarte frumoasa masina ursache , multi km fara probleme.Simti ca e alta masina fata de ambiance ? :p Am si eu in familie un Megane 2 1.6 16v si stiu ce poate motorul ...

Bafta !

Comment

Dap cam ciudata faza cu greutatea......1.6 mpi full 1110 kg- asa e la a mea in talon. si cred ca 1.6 16v nu trece de 1200 kg. oricum e motor valabil !!!
      sigpic
      The MVP

Comment

Originally posted by Toody View Post
        Foarte frumoasa masina ursache , multi km fara probleme.Simti ca e alta masina fata de ambiance ? :p Am si eu in familie un Megane 2 1.6 16v si stiu ce poate motorul ...

Bafta !
        Mersii.E diferenta mare fata de ambience.Nu am condus-o prea mult,ca nu am avut timp, dar e cu totul altceva.

Originally posted by xx81arg View Post
        Sa ai noroc de el stiu ce inseamna si eu am unul...si un sfat ce l-am primit si eu, nu o invata puturoasa pt ca cum o cresti asa o ai, eu as vrea suspensii mai bune pe ea si mi-ar fi placut o alta cutie da oricum e super
        Nu m-am dat prea mult la ea, pentru ca se afla in rodaj.Vreau sa-i fac rodaju cum trebuie si apoi sa ma infig in ea.
        Bafta la toti.
        Last edited by crististreulea; 1 May 2008, 21:22.

Comment

Forte buna alegere
          Frumosa culoarea,sa ai grija de masina.
          Excelenta motorizare!
          sigpic
          !

Comment

A trecut ceva timp de cand nu ai mai trecut pe aici....ceva noutati, planuri de viitor???

Comment

Buna intrebare...
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

a trecut ceva timp de cand a fost banat ))
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google