Loganu meu! MKR-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sorry baieti pt raspunsul cu intarziere dar am trecut printr-o perioada in care nu prea am stat pe akas numa cu masina prin service-uri plus alergatura de zi cu zi cu telefoanele am fost incarcat.
    In primul rand multumesc tuturor pt urari si ma bucur ca va place masina asta a fost scupul de la inceput sa nu intre nici un element de kitch pe masina.
    In al 2-lea rand culoarea a fost gandita cand a trebuit sa o aleg deoarece a fost idee sa fac o dacie veche berlina in varianta noua cu noua fatza ;)

Cat despre modificarile recent aduse sunt urmatoarele:
    1. Eleron Zender + integrare custom in portbagaj (pierdut)
    2. Pragurile inserate in caroserie.
    3. Incuietorile fata + emblemele spate scoase si acoperite
    4. Spitele la jante vopsite negre
    5. Lumina numar spate + lumina plafoniera zeXstar
    6. Amortizoarele BILSTEIN . . . in compozitie cu arcurile EIbach sunt nota 10 . . . confort sporit si stabilitate mult mai mare.
    7. Set scaune Sport JSV cu centuri
    8. Insonorizate Dynamat (portiere fata, portiere spate, portbagaj,) BE-LOUD 10x ;)
    9. Player Alpine 9887r + bluetooth adapter 300bt, Boxe fata infinity REF Component 2x90w RMS, Boxe spate Infinity Ref 2x95w RMS, Sub Sealed Pionneer - 400 W RMS, Statii Maganat Rock 8000 4x140w RMS si Magnat Tribal X One 1x500 w RMS
    10. Filtru Green In carcasa de la Racing Nick
    11. Masina vopsita integral . . . THE NEW DACIA ;)

Si cateva poze de pe la salon cu noul LOOK
    Attached Files
    Last edited by Miker; 19 March 2008, 03:58.

Comment

• Felicitari pentru noul look si pentru premiile castigate!
      sigpic

Comment

• Felicitari pt masina si pt premiile obtinute..tine`o tot asa si ai mare grija de ea
        numai bine

Comment

• Place ochiului meu ce vede ! Multa bafta
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Felicitari...chiar am studiat-o cand am fost la salon....impecabil.....tine-o tot asa.....;)
            ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

• Va multumesc tuturor pt urari o sa am grija de ea cat pot de mult . . . eu o folosesc ca masina de zi cu zi asta e dezavantajul mare si alerg mult cu ea in orash si sunt multi soferi PROSTI INAPTI

Comment

• Cum ti-am zis si pe messenger felicitari pentru premiu ,e chiar frumos loganu
                sigpic

Comment

• Felicitari pt masina si premii mult noroc in continoare si grija mare in trafic
                  sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

• Bravo ! Ai tot respectul din partea mea
                    masina arata extraordinar

Comment

• Multumesc tuturor pt aprecieri ;) Masina isi atinge scopul propus de la inceput ;) Ma bucur mult de tot

Comment

• Zic si eu aci felicitari. Astept sa o vad si eu candva poate la viitoare expozitii. Zi si tu pe unde mai umbli cu ea ca arata beton masina.
                        Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                        http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• E frumos rau loganu' ar trebui sa se vorbeasca mai mult de el...
                          Mai e loganu'?:P ceva poze sa il mai vedem cu upgrade ceva

Comment

• Da Loganul mai e . . . Timp nu prea mai este . . . Banii iar cam in pom ;) o sa fac o sesiune foto cat de curand promit

Comment

• Sper ca vii cu masina la Oradea ca sunt tare curios sa o vad live
                              sigpic

Comment

• Nu stiu ce sa zic . . . Deja am ajuns la un anumit nivel cu masina si fiin fibra de sticla bara fata bara spate pragurile jantele fiind vopsite si tot asa . . . La drumurile noastre din romania nu se poate sa nu ma trezesc la un drum cu vopseaua sarita in cateva locuri de la cateva pietricele de expl pe parbriz m-am uitat atent zilele trecute si am peste 30 de locuri unde a sarit piatra si e ft ft putin ciobit dar deranjant

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google