Nu cred ca are nimic masina,chestia e ca putem sa o remediem usor,mergem toti impreuna la RBN astia si sigur ne fac si o reducere si resoftam din nou ECU.
Loganu meu! MKR-ul
Collapse
X
-
Pai sa asteptam sa vedem ce zice si miker de preturi si daca e, tinem legatura si facem si treaba asta cu resoftatul mi se pare cam aiurea totusi, sa dau de 2 ori banii pe ceva ce trebuia facut bine din prima...Last edited by Razvan_DUB; 5 August 2008, 00:52.
Comment
-
Deci se pare ca ai ajuns la o firma serioasa de tuning... Multe felicitari! ... Acum urmeaza intrebarile:
1. Ce varianta de soft ai facut (RBN Performance/Safety) de eco nici nu se pune problema
2. Costul pentru tine nu are rost sa-l intreb, cred ca a fost unul hiper-promotional, ma intelegi... Ce as vrea sa te intreb e: da ce preturi putem beneficia si ceilalti interesati? (probabil ca ne vom strange grup, in speranta unui cost mai redus)
[personal eu sunt interesat de o "versiune" propusa de ei, care sa fie ceva echilibrat intre maxim de performanta si minim de riscuri pe viitor, si la ce pret pot obtine asa ceva, eventual si cu un test dyno, nu de alta dar vreau sa stiu cat mint cei de la dacia cand spun ca masina vine cu 70cp]
Sper ca poti pune o vorba buna, ca in 24 de ore de cand ai lansat bomba deja sunt vreo 4 pretendenti.
Comment
-
Gata cam asa e . . . Lucrez mult pe acasa mai putin.
Fisa d dyno nu am si chiar nu am nevoie.
Softul este unul custom personalizat pe loc si am approximativ 85-87 de magarusi
Pretul este de: 200 eur.
Pt cei care au soft agresiv facut la DimSport riscati sa distrugeti rampa de injectie si turbina fiind ambele mega supra solicitate . . . Daca sunteti atenti cand dati talpa si schimbati treptele cand luati piciorul din gaz si il apasati la loc se aude un fel de zdranganit (huruit de tacheti) la motor . . . Aceea este rampa de injectie care este supra solicitata . . .
Sincer recomand cu caldura RBN http://www.rbn-tuning.ro/
Chiar puteti incerca sa mergeti mai multi poate obtineti un discount
Comment
-
Bravo MiKeR , bine ca a iesit cum ai vrut tu.BaftaLast edited by felixb; 5 August 2008, 15:35.
Comment
-
Si eu ii recomand pe cei de la RBN ... Am un prieten care si-a resoftat un 318i la ei si e foarte foarte multumit de calitate. Eu tot zic de o luna ca ma duc la ei pentru un Economic ChipTuning ( e 1.4 ... Nu are rost sa visez o sportiva ... Daca era 1.6 mai mergea ).
Oricum ar trebuii sa facem si noi o lista cu cei care vor si sa mergem peste ei ... nu sa ne ducem la intamplare cu suntem de pe LoganClub sau ne-a trimis Miker ...
Comment
Comment