Loganu meu! MKR-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Viteza maxima dupa remapare e aceeasi 160 sau se duce mai mult?

Comment

viteza de 183 pe bord am atins-o inainte de arcuri sport si de stage 3 la soft aveam doar body kit, cauciucuri mai late, evacuarea si stage 2 la soft

Comment

Si ai observat vreo diferenta cu jentile pe 16" si anvelopele mai mari 205/50/r16 fata de cele de fabrica stock,adica masina accelereaza mai greu...ii scade demarajul,franeaza mai bine mai prost..adica scade distanta de franare sau creste,sta mai bine pe curbe,etc.?

Comment

@SUPERCAR
          1. Trage putin mai greu la plecare de pe loc pierzi cam 3 cai
          2. Franeaza muult muult mai bine
          3. Nu fuge de cur la franare deloc
          4. Stabilitate muult mai mare in curbe si depasiri

Comment

anvelopele stoc nu le recomand la nimeni...scapati cat mai repede de montane ;) si kormoran .Am avut pana ..si am umblat o zi cu rezerva...cand am pus frana...un scartait de ala am zis ca am rupt pedala.Cu gumele celelalte abia daca se aude scartaitul...plus ca am ABS ar trebui sa nu scartaie mai deloc
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

@Cristi_XP eu am avut Barum Briliantis si am fost destul de multumit de ele si acum le mai am ;)

Ce ziceti e ce mi-a trecut prin bibilica pt bad boy look ? Azi ma duc sa-mi fac. Pareri plz
              Attached Files

Comment

Cristi ce parere ai de MICHELLIN-urile cu care vine PRESTIGE-ul ??
                Apropo la ABS nu stimti sa se zbate pedala sub talpa cand o calci sanatos ???

Comment

Originally posted by Miker
                  Ce ziceti e ce mi-a trecut prin bibilica pt bad boy look ? Azi ma duc sa-mi fac. Pareri plz
                  arata bine,da parca ii obtureaza cam mult racirea la radiator
                  Last edited by Cristi_Xp; 23 April 2007, 12:29.

Comment

Originally posted by GLDexTer
                    Cristi ce parere ai de MICHELLIN-urile cu care vine PRESTIGE-ul ??
                    Apropo la ABS nu stimti ca se zbate pedala sub talpa cand o calci sanatos ???
                    Nu stiu,eu am zis din proprie experienta despre montane ,un prieten avea michellin pe ambition si le lauda
                    Cand o calci tare pedala de frana parca ai rupeo asa se simte...
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by GLDexTer
                      Apropo la ABS nu stimti sa se zbate pedala sub talpa cand o calci sanatos ???
                      Asa e si la CLIO (si de altfel la orice masina cu ABS), mai exact sare pedala.
                      ...de doi lei :p

Comment

@ALL Gata cu offtopicurile pliz ca n-am nici Michelin nici ABS so don't care
                        @SUPERCAR neaah sincer acum crec-o sa intre aer ca la grila stoc aia zdrentze oricum sapt viitoare montam intercoolerul ;)) tada dadadada si cu putin bulan sapt asta si amortizoarele BILSTEIN

Comment

abia astept sa pui intercolerul...poate asa mai scoti cativa CP

Comment

dap scot mai exact inca 10.5 cai deci o sa am 95 cai permanenti nu 84.5 fluctuanti cum am acum

Comment

fluctuanti???adica...mai pleaca la pascut ??? din ce motive?:d

Comment

Originally posted by Miker
                                dap scot mai exact inca 10.5 cai deci o sa am 95 cai permanenti nu 84.5 fluctuanti cum am acum
                                e ceva 10CP,da ce intercoler vrei sa bagi de la ce model?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google