Viteza maxima dupa remapare e aceeasi 160 sau se duce mai mult?
Loganu meu! MKR-ul
Collapse
X
-
Si ai observat vreo diferenta cu jentile pe 16" si anvelopele mai mari 205/50/r16 fata de cele de fabrica stock,adica masina accelereaza mai greu...ii scade demarajul,franeaza mai bine mai prost..adica scade distanta de franare sau creste,sta mai bine pe curbe,etc.?
Comment
-
anvelopele stoc nu le recomand la nimeni...scapati cat mai repede de montane ;) si kormoran .Am avut pana ..si am umblat o zi cu rezerva...cand am pus frana...un scartait de ala am zis ca am rupt pedala.Cu gumele celelalte abia daca se aude scartaitul...plus ca am ABS ar trebui sa nu scartaie mai delocPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@Cristi_XP eu am avut Barum Briliantis si am fost destul de multumit de ele si acum le mai am ;)
Ce ziceti e ce mi-a trecut prin bibilica pt bad boy look ? Azi ma duc sa-mi fac. Pareri plzAttached Files
Comment
-
Originally posted by GLDexTerCristi ce parere ai de MICHELLIN-urile cu care vine PRESTIGE-ul ??
Apropo la ABS nu stimti ca se zbate pedala sub talpa cand o calci sanatos ???
Cand o calci tare pedala de frana parca ai rupeo asa se simte...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@ALL Gata cu offtopicurile pliz ca n-am nici Michelin nici ABS so don't care
@SUPERCAR neaah sincer acum crec-o sa intre aer ca la grila stoc aia zdrentze oricum sapt viitoare montam intercoolerul ;)) tada dadadada si cu putin bulan sapt asta si amortizoarele BILSTEIN
Comment
Comment