Loganu meu! MKR-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@dan.gutu merci mult pt compliment dar totusi nu-i cel mai frumos iar de xenoane mi-ai dat o veste proasta nujt o sa vedem cum bat le testez si eu daca nu o sa incerc sa schimb lupa din far cu una de megane 2

Comment

Originally posted by dan.gutu
      sa nu pui xenon pe faza scurta pt.ca nu focalizeaza bine lupa si o sa vezi o umbra in forma de V asa am patit eu si le-am dat jos.Am incercat si la un prieten care are tot angels si tot asa se vede,cred ca este gresita lupa din fabrica.
      acelasi lucru l-am vazut si la A4 cu angel eyesuri pe faza scurta fara xenon!
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Heheheh eu mi-am montat ieri si sunt multumit nu super multumit da sunt multumit ;)

Comment

superbe pozele
          PS.Cat ai dat pe xenoane?

Comment

Frumoasa poza din parcarea Plaza Romania si cea din pasajul Lujerului.:p
            PS: Mi se pare mie sau ai xenon si in proiectoare?
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da am si in proiectoare am eu la vanzare cu garantie 2 ani 150 eur / kit ;)

Comment

vreau si eu da la vara,sa imi pastrezi un set

Comment

ai o masina de nota 10+ vorbesc serios arata beton, si pozele sunt meseriase

soramea a spus ca e cel mai frumos logan care l-a vazut....si credema ca i-am aratat multe poze

Comment

wepaaa...sorata?Pai nu-i faci cunostiinta cu sorata?
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ha ha ha....... nu!!!!!!!!

Comment

mijto rau de tot...si ce bine vine tuningul acesta de logan pe culoare rosie..a iesit `beton.imi plac foarte mult farurile si jantele ;)

Comment

A mai aparut un Logan aproape identic cu cel al lui Miker, e chiar si acceasi culoare (rosu).

Comment

Sunt superrrr pozele. Daca nu cer prea mult (ce aparat ati folosit (ca e meserias))...
                            sigpic

Comment

Aparatul e Siny DSC-W100, nu e cine stie ce aparat, dar cel care le-a prelucrat se pricepe bine in Photoshop.:p

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google