pai asta ziceam sa pui poze cu discurile de frana sa vedem si noi
Loganu meu! MKR-ul
Collapse
X
-
o sa puna stiker k am facut yo 3 buc: yo,el si APV-uhttp://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
-
@doggy_10 o sa pun ca acum am venit de la mare :P
@gxg merci mult de mult promit ca o sa fac un filmulet da nu am avut timp si camera video
Update la sunet: big time
Boxe: Infinity REF6520cs (2x85) + REF9623i (2x100)
Woof: Pioneer TS-W307D4 400
Amplif: Magnat Pantera Two (1x300) + Magnat Rock 8000 (4x140)
Comment
-
Zilele trecute tot cauta o cutie de viteze, deci nu a montat-o pana acum cred. Masina lui nu mai merge de vreo 2-3 saptamani, pentru ca s-a stricat cutia de viteze din cauza cuplului prea mare.
Comment
-
@G3G3 merci mult de tot
@GOLAN91 ce sa fac am incercat alte 5 cutii si nici una nu s-a potrivit nici macar cea de la logan euro 4 nu merge am ramas cu cutia stock si momentan si cu turbina tot stoc gangindu-ma ca o sa raman fara cutie ft repede daca o sa-i schimb turbina si o s-ai pun intercooler singura varianta ar fi prin montarea unui boost controller (preferabil electronic) pt a limita puterea motorului . . . si cand este novie :P folosirea lui la max
Comment
-
imi pare rau sa aud asta...chiar eram curios ce performante obtineai cu masina ... oricum,bafta in continuare !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment