Loganu meu! MKR-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am avut ocazi sa il vad indeaproape in trafic in bucuresti....Foarte frumos...Ce iese in poze..Dar in realitate frumusetea masinii iese la suprafata...Din cauza ca ma uitam la el in oglinda retrovizoare era sa fac si o mica tamponare...EXTRAORDINAR DE FRUMOS...Cu gust...Am ramas fara cuvinte cand te`am vazut in trafic...Oricum...Bafta in continuare...Si la mai multe idei de tuning...;)

Comment

• @marius_b81wbm man sorry da nu o mai ard de mult prin parcarea aia coclita de la victoriei
      @suru da eram eu nu stiam cine e si ce si cum ) salut
      @Andrey_MAC man merci mult de tot sincer ce sa zic nu esti primul 2 chiar au patit-o cand se uitau la masina mea au facut accident se mai intampla

Multumesc mult pt urari de la constanta m-am intors cu 2 diplome si cu o cupa CHAMPIONS OF TUNING ;)

Cat despre masina . . . S-a ales cu o rempare de 92 de caluti :P caii acum pe langa faptul ca sunt mai multi plaja lor este mai mare trage chiar pana la 4700 ture . . . Cat despre fum no comment de 3 ori mai mult ca pana acum

Comment

• @Andrey_MAC Cat despre ideile de tuning crede-ma ca am la idei de sta matza in coada bani in schimb nu prea sunt si sponsori momentan vad ca nimic sper si eu sa ma sponsorizeze o firma . . . Orice firma ca oricum nu pierde nimic firma respectiva doar castiga

Comment

• Chiar daca nu mai opresti in parcarea din piata tot mai treci prin fata Guv........ suntem cu ochii pe tine,poti sa dai si un claxon cand treci

Comment

• Un tuning fain de tot si de bun gust.

Comment

• Super masina. Am vazut-o si eu la Mamaia doar din telegondola. Mi-amluat bilet dus intors si eram cu copilul dupa mine asa ca nu m-am oprit sa o pot vedea mai bine. Sper sa o vad si eu pe viu candva.
              Spor.
              Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
              http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Hahahah tare . . . Oricum la cat de BLEU este acum creca puteai sa fi si in avion ca tot o vedeai )

Comment

• La asa tuning de 92cp, cum rezista ambreiajul, cutia, turbina etc? . Cate ai schimbat pana acum?. Cati km are masina?
                  Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Nu am schimbat decat o cutie din vina mea am 65 000 km masina merge brici cu softul asta scoate foarte mult fum o sa-i scot softul de tot

APARITIE IN REVISTA AUTOSHOW
                    "PIMP MY LOGAN"
                    Attached Files
                    Last edited by Miker; 22 July 2008, 01:07.

Comment

• Super frumoasa masina...Felicitari pentru ea,pentru diplome si pentru aparitia in publicatiile de profil.
                      Acea pagina din revista a fost studiata si la ultima intalnire Logan Club Galati..Inca o data Felicitari
                      sigpic

Comment

• Ms ms mult

Comment

• Intradevar ,tare faina ,ma unge la inima cand vad asa ceva ,ai grija de el ,ca-i tare fain ,si de tine ai grija ca mai sunt si (cum le zicea un coleg de forum) mapeti pe la colturi... Toate cele bune.
                          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Felicitari pt revista. Am o intrebare scria pe acolo discuri frana 550 lei parca. A trebuit sa faci vreo modificare pentru a le pune? De care sunt? Ma intereseaza raspunsurile pentru ca vreau sa pun si eu si nu mai stiu cine de pe forum a zis ca m-ar costa vreo 1000 E ca trebuie nu stiu ce mecanisme schimbate. Poti sa ma lamuresti cu aceasta problema?

Comment

• Foarte frumoasa masina, o admiram mereu prin fata pe la intercontinental . Cand scoate masina fum? Tot timpul sau numai cand ii dai talpa? Pt ca si eu am ceva probleme cu a mea, in sensul ca imi scoate foarte mult fum in treptele 3,4,5 in momentul in care o calc. Am si eu remapare, pana la 85 de cai..
                              Last edited by Razvan_DUB; 24 July 2008, 10:07.

Comment

• Razvan_DUB: ce intelegi prin "forate mult fum" ? Il vezi tu in retrovizoare? Sau ai mers cu alta masina in spatele la a ta si ai observat. Eu am vazut fum si dupa dci-ul lui taicami-o motor stock luata de o sapt si 200km. (Am mers in spatele lui si cand demara se vedea ceva fum - putin)
                                In spatele masinii mele nu am mers sa vad, dar in nici un caz nu vad in retrovizoare fum nici in forja mare, am un ornament cromat care il curatam de funingine mult mai des inainte de remapare, habar n-am cum si de ce. Masina mea e facuta de Sebi (LeonTDI) are +18 cp am cam 10.000 de la remapare si merge foarte bine pana acum.

Fum scoate cam orice diesel. Am fost la mare pe A2 era in fata mea un ford focus model detul de nou si cand vedea ca ma apropii de el il apuca furia si ii dadea forja si lasa ceva norisori in spate.

Acum depinde cat de mult e, sa nu fie batator la ochi la politie si sa iei gazele.

PS: Miker: scuze ca am discutat pe topicul tau dar am vazut ca si la tine e mult fum si de asta am vorbit aci.
                                Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                                http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google