Originally posted by ct-07-apv
View Post
Loganu meu! MKR-ul
Collapse
X
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Ms mult de tot pt aprecieri.
Da a mea e diesel si nu a trebuit sa fac nici o modificare la etrieri dar parca nu tre alti etrieri vezi de WAXMAN, dani de la zexstar el are benzina si si-a pus discuri fara etrieri (din cate stiu eu).
Cat despre fum e din cauza softului si nu numai (nu am catalizator, nu am tobe finale) . . . Softul este si mai agresiv ca pana acum am undeva in jur de 92-93 de cai doar din soft . . . Dar amestecul este ceva in neregula cu el . . .Scoate si cand schimb treptele scoate cate un puf, cand dau in marsarier iara scaote cate un nor de fum . . . Si cand dau talpa de la 2500-4500 cat trage masina scoate fum constant in oricetrea scoate ca un jet care se roteste puternic ;) si foaaaarte mult
Comment
-
@Razvan_DUB pai eu stiu din ce cauza este la mine e din cauza celui care a facut softul (un soft custom tre muncit mult pe el gen si >50 de incercari pana iese ceva . . . Sunt putini la noi care fac asta)
@Anthony este aceeasi capota . . . Cu 10 kg minim mai mult . . . Tabla dubla galvanizata sudata (din multe bucatele) + chit de fibra + chit + vopsitorie ;) . . . . In total cam 400 eur
Comment
-
Acum am terminat softul de facut la masina la RBN Car Performance.
Rezultate in urma softului:
-fum eliminiat aproape in totalitate (era eliminat total daca aveam catalizator si finala)
-raspuns mai rapid la pedala de acceleratie
-plaja de putere incepe din turatii mai joase ~2000rpm
Softul anterior facut la DIM Sport avea urmatoarele minusuri majore.
-amestecul de aer motorina foarte prost (ft putin aer)
-presiune mult prea mare in turbina
-puterea in rampa foarte mare
Sunt foaaarte happy cu noul soft ;) se simte ca merge cursiv masina e de acolo softul daca ma intelegeti
Comment
-
-
Pai e nasol,ca ma mai plimbam cu baieti de la club in coloana si ziceau ca treceam pe langa ei cu un nor de fum in spate(cand eram cu piciorul blana in podea )
Si e nasol ca nu imi place nici mie sa ii afum pe aia din spate cand ii depasesc
Comment
Comment